proidea.hu online termékinformációs katalógus

Vásároljon Master 3 zajcsillapított lefolyócső rendszert 41% kedvezménnyel


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2017. november 03.

Az akció 2017. november 30-ig érvényes

A Pipelife Master 3 lefolyórendszere egy három rétegű, középen ásványi anyaggal erősített polipropilén (PP) csőrendszer, amely a megnövelt szilárdsági tulajdonságai mellett az áramlási zajok csökkentésével a csendes szenny- és esővíz elvezetést is lehetővé teszi. Tokos gumigyűrűs kötéseivel gyorsan és egyszerűen megépíthető belőle a kívánt csőhálózat, legyen az új vagy felújított. Gazdag idomválasztéka nemcsak napjaink bekötési igényeihez igazodik, de a régen használt anyagokból megépült, felújításra szoruló lefolyórendszerekhez való csatlakozást is lehetővé teszi.

A 2017. november 30-ig érvényes akció keretében most 41% kedvezménnyel vásárolhatja meg a Pipelife Master 3 PP lefolyórendszert.
A kedvezményes árlista megtekintéséhez kattintson ide.

Pipelife Master 3 zajcsillapított lefolyócső akció

Ne feledje a Pipelife tervezési támogatását sem

Továbbra is vállalják a náluk vásárolt, kizárólag Pipelife termékekből álló felületfűtési rendszerek hidraulikai méretezését, beszabályozását és pontos anyaglista-készítését előre egyeztetett határidővel.

Amire szükségük lesz:
  • építész alaprajzok (lehetőleg dwg vagy pdf formátumban)
  • fűtési- és hűtési hőfoklépcső, hőforrás tervezett típusa
  • helyiséghőmérsékletek (fűtési és hűtési)
  • méretezési téli-nyári külső hőmérséklet
  • felületfűtési és hűtési rendszer tervezett típusa helyiségenként (padlófűtés, fal-/mennyezetfűtés (vakolatos, gipszkartonos), födémfűtés)
  • amennyiben a hőszükséglet/hőterhelés számítást helyiségenként elvégezték, akkor a wwp fájl
A Pipelife Master 3 zajcsillapított lefolyócső rendszer letölthető ismertetőjét a hír alatti termékképre kattintva érheti el. Ha árajánlatot vagy részletes felvilágosítást szeretne kérni a Pipelife Hungária Műanyagipari Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-4031 Debrecen, Kishegyesi út 263.
Telefon: +36 52 510 700
Fax: +36 52 510 701
E-mail:
Web: www.pipelife.hu
Szepesi Vince
  +36 30 221 3170
   
   
   
A Pipelife Hungária Műanyagipari Kft. a magyar műanyagcső és szerelvény gyártó piac meghatározó szereplője, a nemzetközi Pipelife csoport tagja. A társaság debreceni gyárában víz-, gáz-, szennyvíz-, csatorna-, kábelvédő és drén csövek készülnek. Az értékesítés az ország hat pontján működő áruházban és bázisraktár-hálózaton keresztül történik.
A társaság 1994 óta dolgozik minőségbiztosítási rendszerben. A termékek kiváló és egyenletes minőségét az ISO 9001 szabvány előírásai szerinti gyártási folyamat biztosítja. A környezet és az egészség megóvása a Pipelife alavető értékei közé tartozik. Az ISO 14001 szerinti környezetirányítási rendszer jelzi ez iránti elkötelezettségüket.
Márkanevek: Pipelife, Radopress, Stormbox, Geolife
További hírek a Lefolyócsőrendszerek termékkategóriában
További hírek a Csőrendszerek, idomok, folyókák termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Pipelife  Master  3  lefolyócső  rendszer  lefolyórendszer  zajcsillapított  csőrendszer  három  rétegű  lefolyócső  szennyvíz  elvezetés  esővíz  elvezetés  lefolyó  idom