proidea.hu online termékinformációs katalógus

Védje Silancolor vakolattal háza homlokzatát és most vásárlásának 10%-át visszakapja


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2017. október 02.

A promóció 2017. október 31-ig tart


Hogyan?
  1. Vásároljon Silancolor Base Coat, Silancolor Tonachino vagy Silancolor Graffiato terméket 2017. szeptember 18. és október 31. között!
  2. Hitelt érdemlő módon igazolja vásárlását a Mapei felé. Küldje el a vásárlásról szóló számla másolatát a hír alatt feltüntetett e-mail címre!
  3. Adja meg adatait és a promóciós termékek bruttó vételárának 10%-át visszafizetik Önnek!
Az akcióban résztvevő termékek:
  • Silancolor Base Coat alapozó
  • Silancolor Tonachino vakolat
  • Silancolor Graffiato vakolat
A számla visszaküldés szabályai
  • Számláját (vagy annak másolatát) visszaküldheti postán (2040 Budaörs, Sport utca 2.), faxon (+36 23 501 666) vagy e-mailen, szkennelve vagy fényképezve, de fontos, hogy olvashatóan tartalmazza a promóciós termékek valamelyikét.
  • A vásárlás dátuma 2017. szeptember 18. és október 31. között legyen.
  • A kedvezmény kifizetése kizárólag banki átutalással, Magyarországon vezetett forint bankszámlára történik a promóció végén, 2017. november 30-ig.
További feltételeket és részleteket a Promóciós Játékszabályzatban talál. A számla visszaküldése előtt mindenképpen olvassa el!

A Silancolor védő és dekorációs falbevonat termékcsalád termékeinek letölthető katalógusait a hír alatti termékképre kattintva töltheti le. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Mapei Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Silancolor Base Coat alapozó

A Silancolor Base Coat szilikongyanta bázisú diszperziós kiegyenlítő és kitöltő színezett alapozó. Mikroszemcsés, válogatott töltőanyagokból készülő kiegyenlítő és magas kitöltő képességű alapozó, amely egységesíti az aljzat nedvszívó képességét és elősegíti a Silancolor termékcsalád vastag bevonatainak és festékeinek tapadását. A Silancolor Base Coat használható a cementkötésű felületek alapozójaként a felület nedvszívó képességének szabályozására és a tapadás fokozására a végső fedőréteg felhordása előtt. Nélkülözhetetlen minden olyan esetben, amikor gördülőszemcsés hatású, úgynevezett „graffiato” bevonatréteget készítenek, hogy elkerüljék a bevonat alatti alapfelület kilátszódását. A Silancolor Base Coat alkalmazása, mivel szervesen egybeépül a színes bevonattal, meghosszabbítja a Silancolor védőfelület tartósságát és növeli vízlepergető képességét.

Cég
Székhely: 2040 Budaörs, Sport u. 2.
Telefon: +36 23 501 670
Fax: +36 23 501 666
E-mail:
Web: www.mapei.hu
Promóció
   
   
   
   
1937-ben Milánóban alapított Mapei mára világelső az építőipari ragasztók és építőkémiai termékek gyártásában. A Mapei termékei, ragasztók és az építőipari segédanyagok, hozzájárulnak az életminőségünk jobbá tételéhez és lakókörnyezetünk esztétikájának, komfortjának és biztonságának javításához. Másrészről a termékek teljesítményének és színeinek széles skálája nemcsak a megbízhatóságot és stabilitást biztosítják, hanem segítik és arra buzdítják a tervezőket és designereket, hogy további szebb, egészségesebb és biztonságosabb épületeket alkossanak.
Kulcsszavak:  Mapei  Silancolor  Base  Coat  Tonachino  Graffiato  felületképző  rendszer  sziloxán  alapozók  alapozó  vakolatok  vakolat  falbevonat