proidea.hu online termékinformációs katalógus

A Lindab most 27% kedvezményt ad minden Rainline ereszcsatornára


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2018. március 29.

A tavaszi akció 2018. április 2. és május 18. között érvényes

Ha Ön tetőfelújításban gondolkodik vagy most épít, akkor a Lindabnál jó helyen jár! Eredeti, megbízható svéd minőség, több évtizedes tapasztalattal.

A tavaszi akció keretein belül, 2018. április 2 - május 18. között minden Rainline ereszcsatornára 27% kedvezményt biztosítanak.
Továbbá 20% engedményt adnak a cserepeslemezekre (Classic vagy Classic Matt bevonatos LPA-L), az előkorcolt fémlemezfedésekre (SRP Click) és kiegészítőikre.
Ingyenes kiszállítást és lerakodást biztosít a Lindab, amennyiben Ön minimum 80 m² komplett tetőt* rendel bármely Lindab márkakereskedőtől. A megrendelt áru helyszínre szállítása és lerakodása darusautóval történik, egy előre egyeztetett időpontban.

Ha a megrendelés során Ön megadja a mobil telefonszámát**, úgy SMS-ben értesítik rendelése elkészültéről, valamint lehetősége van a szállítási részleteket egyeztetni a Lindab kollégáival. A szállítás és rakodás feltételeinek tisztázása érdekében az akció időtartama alatt egyedi "forródrótot" üzemeltetnek. Szállítási forródrót: +36 20 226 7682

Az egyedi szállítási ajánlat az akció időtartama alatt 2018. április 2-től május 18-ig érvényes, az akciós kiszállítást június 3-ig tudják biztosítani a fenti feltételek mellett.

* A szállítási ajánlat minimum 80 m² feletti komplett LPA-L vagy SRP Click komplett tető rendelés, valamint legalább 3 kiegészítő termék (alátét fólia, csavar, síklemez vagy szegély), rendelése esetén érvényes.
** A Lindab Kft. az Ön telefonszámát kizárólag a termék gyártásával kapcsolatos értesítésre használja fel, további kéretlen üzeneteket, akciókat nem küld Ön felé és harmadik fél számára nem adja ki.

További információ az akció részleteiről, a házhozszállítás és a lerakodás feltételeiről.

Az akcióban szereplő Lindab termékek letölthető adatlapjaiért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Lindab Profil munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2051 Biatorbágy, Állomás u. 1/A.
Telefon: +36 23 531 100
Fax: +36 23 310 703
E-mail:
Web: www.lindab.hu
Miklósy-Bérczi Eszter
marketing koordinátor  
Polgár Dávid
kereskedelmi igazgató  
   
A Lindab Kft. a Lindab Group leányvállalataként 26 éve van jelen Magyarországon. A nemzetközi cégcsoport tagjaként a Lindab Kft. légtechnikai rendszerekhez és könnyűszerkezetes épületekhez fejleszt, gyárt és értékesít minőségi termékeket és összetett megoldásokat. A vállalat termékei egyaránt hasznosíthatóak az agrár- és ipari termelésben, az energetikában, a lakó- és irodaházak korszerűsítésében, valamint a honvédelem területén is. A Lindab termékeit és szolgáltatásait a prémium minőség, a könnyű szerelhetőség, valamint az energiahatékonyság és a környezettudatosság jellemzi.
Kulcsszavak:  Lindab  Rainline  ereszcsatorna  ereszcsatornák  esővízelvezetés  esővíz-elvezető  rendszer  csapadékvíz  elvezetés  Topline  LPA-L  cserepeslemez  cserepes  lemez  acéltető  előkorcolt  fémlemezfedés  SRP  Click  síklemezes  tetőprofil  keménylemezes  síkfedés  sík  fémlemez  tetőkiegészítők  alátét  fólia  tetőfedés  tetőfelújítás