proidea.hu online termékinformációs katalógus

Keramag és Kolo akció június 30-ig


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2018. május 30.

A Geberit Kft. nagy sikerű akciója fürdőszoba bútorokra és más termékekre

A Geberit Kft. a Construma 2018 kiállításon nagy sikerű akciót indított fürdőszoba bútorokra és egyéb termékekre. Keramag és Kolo akciója június 30-ig tart.
Keramag fürdőszoba bútorok
Kedvezményes áron kapható Keramag és Kolo termékeikről az akciós kiadványaikból és szakkereskedő partnereiktől lehet tájékozódni. Az akciós termékek kínálata a "Harmónia a fürdőszobában" és "Inspiráció a fürdőszobában" című prospektusaikban tekinthető meg, melyek itt érhetők el.
Kolo fürdőszoba bútorok
A Keramag és Kolo termékek letölthető katalógusait a hír alatti termékképekre kattintva érheti el. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a Geberit Kft. munkatársaitól, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Termékcsalád  KOLO szaniterek

A KOLO márka már évtizedek óta a tapasztalatokra és hagyományokra alapoz. A jól csengő név a szaniterek terén egyet jelent a kiváló minőséggel, a modern dizájnnal és egyedi innovációkkal. A KOLO fürdőszobai kerámia termékek egész Európában, a legmodernebb gyártóüzemekben készülnek. A márka különféle formákat és stílusokat kínál, a klasszikus és időtálló formáktól a modernekig, a lakásokba szánt termékskáláktól a kórházakba vagy iskolákba tervezett speciális termékekig. A termékek jellemzője minden esetben a masszív és tökéletes kialakítás, amely biztosítja a termék funkcionalitását és kényelmes használatát. A KOLO Reflex felület biztosítja a fürdőszobai kerámiatermékek és a zuhanykabinok üvegének tökéletesen sima felületét. A szennyeződések, a vízkő és a baktériumok nem tudnak megtapadni a felületen és a vízcseppekkel együtt távoznak.

Termékcsalád  KERAMAG szaniterek

A KERAMAG márka már évtizedek óta a tapasztalatokra és hagyományokra alapoz. A jól csengő név a szaniterek terén egyet jelent a kiváló minőséggel, a modern dizájnnal és egyedi innovációkkal. A KERAMAG fürdőszobai kerámia termékek egész Európában, a legmodernebb gyártóüzemekben készülnek. A márka különféle formákat és stílusokat kínál, a klasszikus és időtálló formáktól a modernekig, a lakásokba szánt termékskáláktól a kórházakba vagy iskolákba tervezett speciális termékekig. A termékek jellemzője minden esetben a masszív és tökéletes kialakítás, amely biztosítja a termék funkcionalitását és kényelmes használatát. A KeraTect® egy modern, innovatív és egyedülálló kerámiamáz. Ez a kerámiamáz a KERAMAG márkájú kerámiatermékekre a gyártás során kerül fel, mintegy 1200 °C hőmérsékleten.

Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Alíz u. 2.
Telefon: +36 1 204 4187
Fax: +36 1 204 4190
E-mail:
Web: www.geberit.hu
Bánfi Zsolt
értékesítési és műszaki munkatárs  
   
   
   
A Geberit csoport a szanitertechnika területén Európa piacvezetője és világméretű szolgáltatója. A termékskála nyolc termékcsoportot foglal magába: vízellátó és fűtési rendszer, lefolyórendszer, speciális szaniterek, falsík előtti szerelési rendszer, falon kívüli öblítő rendszer, közösségi helyiségek szerelvényei, szaniterek kiegészítő szerelvényei, megmunkáló szerszámok.
További hírek a Komplett fürdőszobai termékcsaládok termékkategóriában
További hírek a Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Geberit  Kft  KOLO  KERAMAG  fürdőszoba  bútor  szaniter  akció