proidea.hu online termékinformációs katalógus

Construma akció a Kamleithner-Budapest Kft. Helios KWL® hővisszanyerős szellőztető rendszereire


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2018. április 05.

Ajándék légelosztó csővezeték teljes rendszer megrendelése esetén


A Kamleithner-Budapest Kft. a teljes rendszer megrendelése esetén, a Helios KWL® központi hővisszanyerős berendezéshez kapcsolódó FlexPipe® PLUS légelosztó hálózat csővezetékének (FRS-R 75) első 150 méterét ajándékba adja!

Az akció minden olyan ügyfél számára elérhető, aki 2018. április 11. és április 15. között a Construma 37. Nemzetközi építőipari szakkiállításon regisztrál a cég standján.

Helios stand: „A” pavilon 103C2

Azon ügyfelek részére, akik a Construmán regisztrálnak a standnál, 2018. augusztus 31-ig történő megrendelés és 2018. szeptember 15-ig történő elszállítás esetén vehető igénybe az akció.

Az akcióban való részvétel feltétele a Helios központi szellőztető berendezés és a hozzá tartozó rendszerelemek megrendelése.
A minimálisan rendelendő rendszerelemek:
  • KWL EC hővisszanyerős szellőztető berendezés
  • FRS-R csővezeték (a szükséges mennyiségű FRS-DR tömítőgyűrűvel)
  • FRS-VK osztódobozok
  • FRS szelepfogadók
A Construmás akció egyéb akciókkal nem vonható össze, és egy rendszer vásárlásához csak egy kedvezmény-regisztráció használható fel.


A Helios KWL® központi hővisszanyerő szellőztető rendszer katalógusait letöltheti, ha az alábbi termékképre kattint. Ha árajánlatot vagy bővebb tájékoztatást szeretne kérni a Helios ventilátorok magyarországi vezérképviseletének (Kamleithner-Budapest Kft.) munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Termék
Helios KWL® központi hővisszanyerő szellőztető rendszer

Csendes és energiatakarékos Helios KWL® szellőztetők, a hővisszanyerős KWL-rendszer központi berendezései. 60-2600 m³/h légszállításig, kombinált elszívó és frisslevegőt befúvó gépek, amely a külső levegőt az elhasznált levegő hőjével felmelegíti és többfokozatú szűrésen keresztül juttatja a helyiségekbe, belső elosztó hálózaton keresztül. Maximális komfort a lakossági típusoknál egyedülálló easyControls beépített webszerveres szabályozással, a nagyobb típusoknál érintőképernyős vezérlőegységgel. Heti program, vakáció program, pára- CO2-, VOC érzékelős folyamatos szabályozású üzem, a 700-as típustól állandó nyomás vagy állandó térfogatáram szabályozású modellek. A hővisszanyerők termikus hatásfoka 90% feletti, egyes típusok páravisszanyerő entalpia hőcserélővel is rendelhetők.

Cég
Székhely: H-1225 Budapest, Tétényliget u. 3.
Telefon: +36 1 425 3288
Fax: +36 1 425 7589
E-mail:
Web: www.helios.hu
Dóczi Balázs  
marketing koordinátor +36 1 425 3288
Kovács István
műszaki vezető  
   
A cég 1989-ben kezdte meg működését többségi osztrák befolyással, majd 2017-re egy tisztán magyar tulajdonú családi vállalkozássá alakult. 1995 óta legfőbb tevékenységük a Helios ventilátorok magyarországi vezérképviselete. Az évek alatt a termékportfólió folyamatosan változott, tisztult. A palettán megtalálhatóak a lakossági kisventilátorokon és a központi hővisszanyerős szellőztető berendezéseken túl úgy a kis technológia elszívások, mint a nagykonyhai, valamint tűzvédelmi lépcsőházi rendszerek. A Helios ventilátorgyár Németországban, Villingen-Schwenningenben található. Immáron 50 éve foglalkoznak magas minőségű termékek gyártásával. A minőség fenntartása érdekében a termékek jelentős része a helyi gyárban készül.
Márkanevek: Helios
Kulcsszavak:  Kamleithner-Budapest  Kft  HELIOS  KWL  hővisszanyerős  szellőztető  rendszer  HELIOS  KWL  központi  hővisszanyerős  berendezés  FlexPipe  PLUS  légelosztó  hálózat  FRS-R  csővezeték  Construma  Helios  ventilátor  központi  szellőztetés  lakásszellőztetés  lakásszellőztető  rendszer