proidea.hu online termékinformációs katalógus

Internorm ablak vásárlásakor most a 3 rétegű üveget a 2 rétegű áráért kaphatja meg


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2018. január 22.

A kedvezmény 2018. február 28-ig történő megrendelés esetén érvényesíthető

Az otthon melegéért

Akár új házat építünk, akár felújítunk, ezt azzal a céllal tesszük, hogy jól érezzük magunkat otthonunkban. Ehhez pedig fontos, hogy kellemes lakóklímát tudjunk magunknak és családunknak biztosítani. Mit is jelent ez? Télen nem fázunk, nem dől a hideg a belső terekbe, nyáron pedig nincsen melegünk, nem melegszik fel azonnal a szobánk. Ehhez nagyban hozzá tudnak járulni ablakaink, ha 3 üvegréteggel készültek.

Az Internorm központi bemutatótermében található installáción saját maga is megtapasztalhatja, mi a különbség -15 °C-os hőmérsékleten a két és a három üvegréteg nyújtotta hőérzet között.
1+1=3

Válasszon bármilyen Internorm ablakot és 2018. február 28-ig történő megrendelés* esetén a 3. üvegréteget ajándékba adják. Ráadásul ezen időpontig 2017-es, kedvező árakon rendelheti meg ablakait.


A széles kínálatban egészen biztosan megtalálja álmai ablakait: a klasszikus fehér műanyag ablaktól kezdve a külső alumínium borításos műanyag ablakokon át egészen az alufa ablakokig. Mindezt négyféle design kialakításban, a minimalistától a vidéki stílus kedvelőinek megálmodott ablakokig.

*Csak a magánmegrendelésekre és az akciós időtartam alatt leadott megrendelésekre vonatkozik. Más akcióval nem vonható össze.

Részletek

Az Internorm ablakok műszaki ismertetőit a hír alatti termékképekre kattintva töltheti le. Amennyiben az akcióval kapcsolatban bővebb információt szeretne kérni az Internorm Ablak Kft. munkatársától, használja az Információkérés gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2051 Biatorbágy, Sasbérc út 1.
Telefon: +36 23 920 100
E-mail:
Web: www.ablak-internorm.hu
Web: www.internorm.hu
Monostori Gábor
műszaki vezető  
   
   
   
Az Internorm a legsikeresebb osztrák ablakmárka és egyike Európa legnagyobb ablak- és ajtógyártó cégeinek. Az Internorm 2001-ben érkezett Magyarországra. Termékeik csúcsminőségének legjobb bizonyítéka -- melyet elégedett ügyfelek milliói is megerősítenek - a több mint 13 millió legyártott ablakegység. Három ausztriai gyártóüzemben (Traun, Sarleinsbach, Lannach), több mint 1600 dolgozó közreműködésével folyik a termelés és a fejlesztés, rendkívül magas követelményeknek megfelelően. Ezt bizonyítják a legszigorúbb minőségi ellenőrzések, független vizsgálati intézmények minősítésének elnyerése, ISO 9001 és a RAL védjegy.
Kulcsszavak:  internorm  ablak  ablakok  ablakrendszer  nyílászáró  három  rétegű  üveg