proidea.hu online termékinformációs katalógus

Az Internorm főbejárati ajtóhoz most ajándékba adják az ujjlenyomat leolvasót


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2018. április 09.

A kedvezmény a 2018. április 11. és május 18. között leadott megrendelésekre vonatkozik

Szeretné, ha nem kellene kulcsokkal bajlódnia? Akkor ez az akció önnek szól! Rendeljen 2018. április 11. és május 18. között bármilyen főbejárati ajtót és most ajándékba adják hozzá az ujjlenyomat leolvasót*!

Minden bejárati ajtók egyedi modell, az Ön által megadott mérteben és kivitelben készül Ausztriában.
Tervezze meg álmai bejárati ajtaját az Ajtóvarázsló applikációval! Egy gombnyomással ajánlatot is kérhet az így kialakított bejárati ajtóra!

*Az akció csak az akciós időtartam alatt, magánügyfelek által leadott megrendelésekre vonatkozik, és más akcióval nem vonható össze.
A Construma 2018 kiállításon az "A" pavilon 204/A standján idén is bemutatkozik az Internorm.

A bejárati ajtók letölthető katalógusát a hír alatti termékképekre kattintva találja meg. Amennyiben árajánlatot vagy további információt szeretne kérni az Internorm Ablak Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2051 Biatorbágy, Sasbérc út 1.
Telefon: +36 23 920 100
E-mail:
Web: www.ablak-internorm.hu
Web: www.internorm.hu
Monostori Gábor
műszaki vezető  
   
   
   
Az Internorm a legsikeresebb osztrák ablakmárka és egyike Európa legnagyobb ablak- és ajtógyártó cégeinek. Az Internorm 2001-ben érkezett Magyarországra. Termékeik csúcsminőségének legjobb bizonyítéka -- melyet elégedett ügyfelek milliói is megerősítenek - a több mint 13 millió legyártott ablakegység. Három ausztriai gyártóüzemben (Traun, Sarleinsbach, Lannach), több mint 1600 dolgozó közreműködésével folyik a termelés és a fejlesztés, rendkívül magas követelményeknek megfelelően. Ezt bizonyítják a legszigorúbb minőségi ellenőrzések, független vizsgálati intézmények minősítésének elnyerése, ISO 9001 és a RAL védjegy.
Kulcsszavak:  Internorm  főbejárati  ajtó  bejárati  ajtó  nyílászáró  ujjlenyomat  leolvasó