proidea.hu online termékinformációs katalógus

CREATON kerámia tetőcserép nyáron is jó áron


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2017. július 17.

Az akció 2017. augusztus 18-ig tart


Válasszon a nyári akcióban résztvevő színek és formák közül, ahol mindenki megtalálhatja az otthonához passzoló modellt.
Ha az akcióban résztvevő színek és formák közül választ, az akció ideje alatt az alapcserepeket és kiegészítőiket kedvezményes áron vásárolhatja meg!
  • CANTUS natúrvörös, NUANCE rézvörös és fekete matt engóbozott
  • MAGNUM natúrvörös, NUANCE rézvörös, barna, palaszürke és fekete engóbozott
  • RÓNA szegmensvágású tetőcserép natúrvörös, NUANCE rézvörös és fekete matt engóbozott
  • HORTOBÁGY natúrvörös, NUANCE rézvörös és fekete matt engóbozott
Kerámia tetőcserép az örök klasszikus

Klasszikustól a modernig, családi háztól a társasházig, új építéstől a felújításig. A kerámia tetőcserép, az örök klasszikus, amely mindenhová illik. Ha a gazdaságos kivitelezés a legfontosabb szempont az építkezés vagy felújítás során, akkor a MAGNUM és CANTUS tetőcserép tökéletes választás lehet, akár a hullámos, akár a sík fedésképet részesítjük előnyben.
A MAGNUM egy olyan 8,2 db/m² anyagigényű kerámia tetőcserép, amely nemcsak minősége, de szépsége és ár-érték arány tekintetében is az élen jár.
A tökéletesen sima felületű, már látványra is minőségi CANTUS reformcserép pedig egyenes vonalaival és homogén struktúrájával tűnik ki a CREATON sok szép tetőcserepe közül. A finom anyagnak és a gyártási technológiának köszönhetően az esetleg szükséges vágási éleknél vagy sérüléseknél nincs szükség utólagos megmunkálásra, hiszen a cserép teljes keresztmetszetében azonos minőségű.
A hagyományos formavilág kedvelőinek sem kell lemondania a nyári kedvezményekről, hiszen a RÓNA és HORTOBÁGY hornyolt tetőcserepek épp ezt nyújtják, az egyszeres fedésnek köszönhető gazdaságos kivitelezés mellett. A hornyolt tetőcserepek a meglévő tetőidomokhoz, méretekhez, léctávolságokhoz mindenben alkalmazkodnak, így kiváló választást jelentenek a több évtizeddel korábban épült tetők felújításához is. Kiemelkedő előnyük az egyszeres fedés biztonságát növelő oldalsó hornyolás, amely a szélsőséges időjárás hatásaival szemben ellenállóvá teszi a tetőt.

Keresse az akcióban résztvevő termékeket az építőanyag kereskedésekben vagy informálódjon a CREATON szaktanácsadó kollégáknál.

Az akcióban szereplő CREATON kerámia tetőcserepek és kiegészítő rendszerek letölthető katalógusait a hír alatti termékképekre kattintva érheti el. Ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a CREATON South-East Europe Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-8960 Lenti, Cserépgyár u. 1.
Telefon: +36 92 551 550
Fax: +36 92 551 559
E-mail:
Web: www.creaton.hu
Web: www.creatonteto.hu
   
   
   
   
   
   
A CREATON csaknem 120 éves hagyományokkal rendelkező vállalat. „Creatívat agyagból” ez a cég célkitűzése, amit természetközeli módon és egyúttal igényesen, nagy hozzáértéssel, minőségi normáknak megfelelően valósítanak meg. A CREATON első külföldi gyárát Európa egyik legjobb nyersanyaglelőhelyének közepén, a magyarországi Lentiben alapította meg.
Kulcsszavak:  Creaton  kerámia  tetőcserepek  tetőcserép  tetőfedő  anyagok  tetőfedés  magnum  cantus  róna  hornyolt  engóbozott