proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megjelent a Bosch Partner Program új ajándékkatalógusa


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2017. november 26.

Gyűjtse továbbra is a pontokat az értékes ajándékokért

A Bosch Termotechnika 2015 szeptemberében indította el hűségprogramját, a Bosch Partner Programot. A program célja a Bosch hűséges kivitelezőinek jutalmazása, így a regisztrált partnerek értékes ajándékokra tehetnek szert.

Regisztráljon a Bosch Partner Programba a www.boschfutes.hu weboldalon vagy a Bosch ProReg mobilapplikáció segítségével, gyűjtsön Bosch termotechnikai termékek vásárlásai után pontokat és váltsa be őket értékes ajándékokra! A Bosch a hűségprogrammal egy olyan rugalmas felületet szeretne biztosítani, ahol a kivitelező maga döntheti el, hogy milyen ajándékra van szüksége, mellyel megkönnyítheti mindennapi munkáját.

A beváltható ajándékok listája hosszú, már néhány pontot is ajándékra válthat, de ha hűséges Bosch Partner, egészen nagy értékű ajándékokhoz is hozzájuthat. A Partner Program ajándékokat tartalmazó új katalógusát az alábbi képre kattintva töltheti le pdf formátumban:

Gyűjtse továbbra is a pontokat az értékes ajándékokért!
Éljen a Bosch által nyújtott előnyökkel, regisztráljon most!

Amennyiben gyorsabban és egyszerűbben szeretné regisztrálni a termékeket, töltse le a Partner Program alkalmazást. Keresse a Google Play áruházban vagy az AppStore-ban Bosch ProReg néven, vagy töltse le az alábbi linkeken:

Letöltés Androidra: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bosch.tt.bosch.partners&hl=hu

Letöltés iOS-re: https://itunes.apple.com/hu/app/proreg/id1198958883?mt=8


Amennyiben bővebb felvilágosítást szeretne kérni a Robert Bosch Kft. - Termotechnika Üzletágának munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Cég
Székhely: H-1103 Budapest, Gyömrői út 104.
Telefon: +36 1 470 4747
E-mail:
Web: www.bosch-climate.hu
   
   
   
   
A Bosch-csoporthoz tartozó Termotechnika Üzletág célja, hogy más európai országokhoz hasonlóan hazánkban is első helyre kerüljön a fűtéstechnikai berendezések piacának valamennyi szegmensében, valamint energiatakarékosan és környezetbarát módon gondoskodjon a komfortos beltéri klímáról és melegvízről. A fűtéstechnika termékei teljes rendszerként működnek ideálisan, így komplett megoldást kínálnak a fűtőrendszer és melegvíz előállításra is, legyenek azok kondenzációs készülékek, napenergia hasznosító rendszerek vagy vízmelegítők.
Márkanevek: Bosch
Kulcsszavak:  Bosch  Termotechnika  Partner  Program  hűségprogram  Bosch  ProReg  mobilapplikáció