proidea.hu online termékinformációs katalógus

Austrotherm Grafit® Reflex akció


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2017. június 07.

Az akció 2017. június 30-ig érvényes


Még csak épp hogy elmúlt a tél, és máris belecsöppentünk a nyárba. Szerencsére a jó hőszigetelés hideg időben és kánikulában is segít az energiatakarékossági céljainkat elérni. Az Austrotherm Kft. a takarékosságot most másképpen is elősegíti: akciót hirdet a Grafit Reflex® homlokzati hőszigetelő lemezek egyes vastagságaira. A fokozott hőszigetelő képességű termékek ajánlott ára az akció időtartama alatt:
  • 12 cm: 2.997,- Ft/m²
  • 15 cm: 3.696,- Ft/m²
  • 20 cm: 4.890,- Ft/m²
Az Austrotherm Grafit® Reflex egyik oldalán rózsaszínű festékkel bevont Grafit® típusú expandált polisztirol hőszigetelő lemez. A Grafit Reflex® különleges alapanyagának köszönhetően lényegesen alacsonyabb hővezetési tényezővel rendelkezik, mint a fehér homlokzatszigetelő lemez. A festék bevonat meggátolja, hogy erős napsütésben a felület túlzottan felmelegedjen. A táblák festetlen lapját kell ragasztóval bekenni, így a világos felület vissza tudja verni a napsugarakat. Egyéb műszaki paraméterei és alkalmazási területei megegyeznek az AT-H80 jelű és a Grafit® márkanevű homlokzati hőszigetelő lemezekkel, de alkalmazásával hatékonyabb hőszigetelés érhető el.

Az Austrotherm Grafit® Reflex homlokzati hőszigetelő lemez katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Ha az akcióval kapcsolatban árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni az Austrotherm Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-9028 Győr, Fehérvári u. 75.
Telefon: +36 96 515 114
Fax: +36 96 515 120
E-mail:
Web: www.austrotherm.hu
Kruchina Sándor
vezető szaktanácsadó  
   
   
   
Az Austrotherm Kft.-t a Győr megyei Állami Építőipari Vállalat és az osztrák Dämmstoffe Nowotny alapította 1990-ben, expandált polisztirolhab hőszigetelő anyagok gyártására. Győrben, a házgyár területén kezdődött meg a termelés 1991. márciusában. A folyamatos gyártmányfejlesztés és az évről évre bővülő forgalom 2001-ben lehetségessé tette a második, gyöngyösi gyár beindítását is.
Márkanevek: Austrotherm EPS, Austrotherm XPS, Expert, Expert Fix, Expert Drén, Expert geodrén, Grafit
További hírek a Polisztirol szigetelések termékkategóriában
További hírek a Szigetelések termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Austrotherm  Grafit  Reflex  homlokzati  hőszigetelő  lemezek  expandált  polisztirolhab  hőszigetelés  akció