proidea.hu online termékinformációs katalógus

A 10 éves STILL RX 70-20/35 targoncát most meghosszabbított garanciával kínálják


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2016. augusztus 18.

A STILL 3 évre meghosszabbított garanciát nyújtó akciója 2017. 05. 31-ig érvényes


Az új RX 70-20/35 dízel- és gázüzemű villástargonca jobb mint valaha bármikor, és a 10 éves jubilem alkalmából a STILL 3 évre meghosszabbított garanciát nyújt az egész hajtóműre*.

Az akció 2017. 05. 31-ig érvényes.
Személyes szaktanácsadója rendelkezésére áll árajánlat-kérés esetén az új RX 70 20/35-re meghosszabbított garanciával.

A 10 éves jubileumra még tökéletesebb

Az RX 70-20/35 targonca pontosan 10 éves jubileumán az új modell folytatja a sikertörténetet. Az új, modern vonalvezetés mellett az új RX 70-20/35 összességében igen vonzó és sok újítást tartogat:
  • Teljesítmény-frissítés: a hibrid energia optimális alkalmazása.
  • Most 2 tonnás alapteherbírással is: 600 mm-es tehersúlyponton.
  • A menettulajdonságok optimalizálása: megnövelt tengelytávolság a még jobb menetstabilitás érdekében.
  • Új kommunikációs port: rádió USB csatlakozóval és Bluetooth-os kihangosító készülékkel.
A hatékonyság bajnoka 2016-ban

10 éve a hatékonyság bajnoka az RX 70-20/35 a belsőégésű motoros targoncák között. Csak 2,5 liter üzemanyagot fogyaszt egy üzemóra alatt, így a kategóriájában a legtakarékosabb és leginkább környezetbarát targonca.

A hibridtechnológia mellett a jól bevált, állítható teljesítményű hidraulikaszivattyú is jelenősen hozzájárul az üzemanyag-fogyasztás csökkentéséhez. Az egyedileg beállítható menet- és emelési tulajdonságok ezen felül lehetővé teszik az adott munkakörülményekhez történő testre szabást. Intelligens, hatékony és környezetbarát: ez az RX 70.

Az RX 70 kiválóan alkalmas a gyorsaságot és fordulékonyságot igénylő kültéri áruszállításra. Még a nehéz, állandóan változó időjárási körülmények sem jelentenek problémát - a targoncavezetőt a tágas kabin mindentől megvédi.
   
Erős alkat - 10 éve a csúcson

Az 2,5 tonnától 3,5 tonnáig terjedő teherbírású RX 70-20/35 egyedülálló módon ötvözi az erőt, precizitást, ergonómiát, kompakt megjelenést, biztonságot, és a környezettudatosságot:
  • Dízel-elektromos meghajtás hibrid technológiával - A belsőégésű motor összekapcsolása az elektromos menetmotorral a 2,5 l/üzemórás (az új VDI 2198 irányelv szerint) fogyasztású RX 70 targoncának takarékossági szempontból világviszonylatban az első helyet biztosítja. Mindamellett tökéletesen kombinálja a dinamikus belsőégésű motor előnyeit az elektromos targonca kifinomultságával. Az eredmény: erőteljes, precíz és ugyanakkor energiahatékony munkavégzés.
  • Rendkívül stabil menettulajdonságok - Az alacsonyan fekvő súlypontnak köszönhetően a biztonság magától értetődően széria felszereltség.
  • Feltűnően jó látási viszonyok - Az ADAC tesztsorozaton győztes targonca minden apró részletét jól kidolgozták, magasított első szélvédő, alacsonyan elhelyezett műszerfal, szabadkilátású emelőoszlop és védőtető.
  • Kompakt megjelenésű, fordulékony és nagy teljesítményre képes - A rövid farsúlynak, a kompakt kialakításnak, a közvetlen kormányzásból eredő kedvező tulajdonságainak köszönhetően az RX 70 a legszűkebb helyeken is biztonságosan és hatékonyan mozog.
  • Blue-Q, a hatékony üzemmód - Akár 10% energiamegtakarítás egyetlen gombnyomásra.
*Beletartoznak: menetmotor, differenciál és hajtóműkerék, meghajtó tengely, generátor, átalakító, áramátalakító és a teljesítmény modul. Maximum 3.000 "tényleges" üzemóra (menet és emelés). Az akció 2017.05.31-ig érvényes.


Az RX 70-20/35 targoncák letölthető termékismertetőjét megtalálja, ha a hír alatti termékképre kattint. Amennyiben árajánlatot, bővebb információt szeretne kérni a STILL Kft. munkatársától, küldje el üzenetét a megfelelő gomb használatával.
 
 

Cég
Székhely: H-2851 Környe, Tópart u. 1.
Telefon: +36 34 573 211
Fax: +36 34 573 260
E-mail:
Web: www.still.hu
Varga Péterné
  +36 34 573 210, +36 34 573 211
   
   
   
A STILL cég, amit Hans Still 1920-ban alapított, villástargonca, kocsi és vontató, valamint a legkorszerűbb raktárkezelő rendszerek vezető szállítójának számít. A cég több mint 7.000 munkatársával, 4 gyártóüzemével, 14 németországi telephelyével, 20 külföldi leányvállalatával, valamint világszerte kiépített kereskedelmi hálózatával sikeres nemzetközi vállalattá fejlődött. Sikerének titka a gyártmányok nagy hatékonyságában rejlik, abban, hogy akár nagy-, akár kisüzemekre vonatkozó komplett szakági megoldástól kezdődően egészen a számítógépes vezérlésű, hatékony raktár- és anyagkezelési logisztikai programokig teljesítőképes rendszermegoldásokat nyújt.
Márkanevek: STILL
További hírek a Targoncák, szállítókocsik termékkategóriában
További hírek a Raktártechnika termékkategóriában
További hírek a Berendezések termékkategóriában
Kulcsszavak:  STILL  RX  70  2  0  -  3  5  t  dízel-  és  gázüzemű  villástargonca  targonca  meghosszabbított  garancia  10  éves  jubileum