proidea.hu online termékinformációs katalógus

Umbroll pliszé szúnyogháló


2017. június 07.

Kívül tartja a nem kívánt apró betolakodókat, biztosítja a szabad légáramlást és nem zavar a kilátásban

A rovarháló ma már elengedhetetlen kiegészítője az ingatlanoknak, mellyel sok bosszúságot meg tudunk spórolni.

Azon kívül, hogy kint tartja a nem kívánt betolakodókat, a nagyobb szennyeződésektől sem kell tartani, mint a szösz, madártoll vagy falevél. Emellett viszont szabad légáramlást biztosít.

A pliszé szúnyogháló szürke vagy fekete üvegszálas alapra készül, melynek köszönhetően alig észrevehető, így nem zavar a kilátásban. Harmonikaszerű kialakítása jóval mutatósabb a korábbi hagyományos szúnyoghálókhoz képest.

Ha az Umbroll pliszé szúnyoghálókkal kapcsolatban árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni a Roll-Lamell Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Telephely: H-2120 Dunakeszi, Bem u. 5.
Telefon: +36 27 544 544
Fax: +36 27 544 540
Mobil: +36 30 254 4544
E-mail:
Web: www.umbroll.hu
Web: www.roll-lamell.hu
Monszpart Alexandra
marketing vezető +36 30 250 1439
Tóth Dániel
termékmenedzser +36 27 544 544
   
   
   
A Roll-Lamell Kft. 1992-ben alakult kültéri és beltéri árnyékolók gyártására és forgalmazására. Jelenleg 6000 négyzetméteren 90 fő közreműködésével folyik a termelés. Folyamatos mérnöki fejlesztéseik eredményeként mára az árnyékolók szinte teljes skálájával áll vevői rendelkezésére. Magasan gépesített, igyekszik minden munkafolyamatot házon belül megoldani. Umbroll márkájú árnyékolóit elsősorban partnerhálózatán keresztül értékesíti középületek, családi házak, és társasházak részére. Viszonteladói körét sikeresen bővíti a környező országokban is. A nagykereskedelem mellett teljes körű szolgáltatást is nyújt a helyszíni felméréstől, a tanácsadáson keresztül, a komplett kivitelezésig.
Márkanevek: Umbroll
Kulcsszavak:  Roll-Lamell  Umbroll  pliszé  szúnyogháló  rovarháló