proidea.hu online termékinformációs katalógus

REMAK légkezelő berendezések a 2018-as FIFA futball világbajnokság központi helyszínén


2018. július 02.

209 darab beépített AeroMaster Cirrus és AeroMaster XP légkezelő a Luzhniki Stadionban

A Luzhniki Stadion a legnagyobb sportstadion Oroszországban, egyike a világ legnagyobb és legmodernebb sportlétesítményeinek. 2013-óta nagyszabású felújítás alatt állt, melynek keretében a REMAK cég összesen 209 db AeroMaster Cirrus és AeroMaster XP légkezelő berendezést szállított be hihetetlen légszállítási összmennyiséggel, ami szám szerint több mint 1.000.000 m³/h. Az átalakítás befejése után az egykori atlétikai stadionból minden igényt kielégítő modern labdarúgó stadion lett. A közel 81.000 főt befogadó kapacitásával a Luzhniki Stadion a 2018-as FIFA futball világbajnokság központi helyszíne.
REMAK légkezelők a 2018-as FIFA futball világbajnokság központi helyszínén
A REMAK márkájú AeroMaster Cirrus és AeroMaster XP légkezelő berendezések angol nyelvű termékismertetőit letöltheti, ha az alábbi képekre kattint. Ha árajánlatot, bővebb információt szeretne kérni a TORMAN Magyarországi Képviseletének munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Cég
Telefon: +36 20 564 2495
Székhely: SK-92901 Dunaszerdahely, Jilemnického 203/9.
Kereskedelmi iroda: H-9028 Győr, Hűtőház u. 2.
E-mail:
Web: www.remak.hu
   
   
   
   
   
A csehországi székhelyű, mai napig családi tulajdonban lévő REMAK a.s. 1992 óta gyártja saját fejlesztésű légkezelő berendezéseit. A hazájában piacvezető cég mára összesen 22 országban rendelkezik képviselettel Európában és Európán kívül is. A Magyarországi képviselet 2006 évi létrehozása előtt a berendezéseik ismeretlenek voltak a magyarországi piacon, de kiváló minőségüknek, valamint ár-érték arányunknak köszönhetően mára már több berendezésük is működik országszerte.
Márkanevek: REMAK
Kulcsszavak:  Torman  Remak  AeroMaster  Cirrus  AeroMaster  XP  légkezelő  berendezés  légkezelők  Luzhniki  Stadion  labdarúgó  stadion