proidea.hu online termékinformációs katalógus

Magyar Termék Nagydíjat kapott a Murexin Lewell aljzatkiegyenlítő


2017. szeptember 11.

Az új termékcsaládot a hazai építőipari sajátosságokat is figyelembe véve, speciális alapanyagokból fejlesztették ki


Murexin Lewell aljzatkiegyenlítő termékcsalád

A hazai építőipari sajátosságokat is figyelembe véve, speciális alapanyagokból fejlesztette ki a Murexin Kft. szakembergárdája szekszárdi bázisán azt a Lewell aljzatkiegyenlítő termékcsaládot, amellyel most elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat. A Murexin magyarországi leányvállalata, létszámbővítéssel, két éve alapozta meg a szekszárdi kutató-fejlesztő munkát, ahol a hazai igényekhez igazodó, Európában is versenyképes termékeket hoztak létre.

- "Mivel a hazai építőiparban egyre nagyobb gondot okoz a szakemberhiány, egy olyan termékcsalád létrehozását tűztük célul, amelyet a lehető legkönnyebben tudnak kezelni a felhasználók" – fejtette ki Czili Aladár, a Murexin Kft. ügyvezető igazgatója.

A Lewell termékcsalád 6 különböző, a hideg- és a melegburkolati munkákhoz alkalmazható aljzatkiegyenlítőből áll. Kifejlesztésénél figyelembe vették a gyakorlatban előforduló lehetséges aljzat típusokat, rétegvastagságokat, a legtöbb hideg- és melegburkolat típust, valamint a felújításoknál és az új építkezéseknél várható fogyasztói igénybevételeket. Ennek figyelembe vételével az új termékcsalád speciális tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek a felhordás és a megszilárdulás során jelentenek könnyebb felhasználást a felhasználók számára.

- "Cégünk azt tapasztalja, hogy az építőipari boom az alapanyaggyártásra is kedvező hatással van. Ugyanakkor a jól képzett szakemberek elvándorlása mellett az is gondot okoz, hogy a fiatalok közül egyre kevesebben választják ezt az ágazatot. A Murexin komoly erőfeszítéseket tesz a minőségi szakmai utánpótlás nevelés erősítése érdekében" – mondta Czili Aladár.

A Murexin
A Schmid Industrie Holding tagjaként a Murexin egy 100 éves múlttal rendelkező osztrák családi vállalat, amely most már 27 országban tevékenykedik, több mint 6000 fő munkája nyomán, 1,6 milliárd Euró forgalmat bonyolított 2016-ban. A Murexin magyar leányvállalata 24 éve alakult meg. Az 50 főt alkalmazó vállalat Szekszárdon saját termelőüzemmel és kutatás-fejlesztéssel rendelkezik. A cég tavaly közel 3 milliárd forgalom mellett 146 millió nyereséget ért el.

Ha az új Lewell aljzatkiegyenlítővel kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Murexin Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-1103 Budapest, Noszlopy u. 2.
Telefon: +36 1 262 6000
Fax: +36 1 261 6336
E-mail:
Web: www.murexin.hu
Hajtó-Kiss Márta
   
   
   
   
A Murexin Kft. az osztrák Murexin AG. leányvállalataként 1993. óta forgalmaz Magyarországon hidegburkolat ragasztási rendszereket - az alapozók, csemperagasztók, fugázókon át a tisztítás ápolásig - , melegburkolat ragasztási rendszereket, építési vegyi anyagokat, Durlin márkanév alatt festékeket és lakkokat. Csúcsminőségű termékeikkel, folyamatos fejlesztésekkel, pontos, korrekt tanácsadással törekszenek partnereik minél szélesebb körű igényeinek kiszolgálására. Az építőiparban előforduló speciális feladatok megoldására is rendelkeznek technológiai rendszerekkel és vegyi termékekkel.
Hír
Az új Murexin Lewell termékcsalád 6 különböző aljzatkiegyenlítőből áll
2017.09.24    
Kulcsszavak:  Murexin  Lewell  aljzatkiegyenlítő  Magyar  Termék  Nagydíj  hidegburkolat  melegburkolat