proidea.hu online termékinformációs katalógus

Csapadékvíz tározás a Siemens telephelyén


2017. augusztus 02.

Az új csarnokhoz és a telephely bővítéséhez a Pureco szállította a záportározót, a tűzivíztartályt és az esővíz gyűjtőt

A Siemens Késmárk utcai telephelyén felépített új csarnokhoz és a meglévő telephely bővítéséhez szállított a Pureco 800 m³ záportározót, 240 m³ tűzivíztartályt és 100 m³ esővíz gyűjtőt.

A hullámosított acél szerkezetek hatékony megoldást jelentenek a csapadékvíz tározásra, a záporok vizeinek mennyiségi és minőségi kezelésére. A hullámosított acél tározók nagy nettó tároló térfogattal és kis helyigénnyel rendelkeznek, így költséghatékony rendszernek minősülnek. Az elektro-galvanizált alapanyagú, 2,0 mm lemezvastagságú tartályok egyik előnye, hogy a rendelkezésre álló hely függvényében moduláris jelleggel is lerakhatók. Statikailag közúti "A" teherbírásra méretezettek, így nehéz gépjármű forgalommal terhelt burkolatok alá is telepíthetőek.

Alkalmazási előnyök:
  • gyors, egyszerű telepítés
  • járható, ellenőrizhető, karbantartható rendszer
  • magas üzemeltetési biztonság
  • munkaterület minimális előkészítést igényel
  • hosszú élettartam
A járható, ellenőrizhető, karbantartható rendszer magas fokú üzemelési biztonsággal, kifogástalanul működik, hosszú élettartamú megoldást jelent a csapadékvíz kezelésére és az oltóvíz tárolására.

Pureco hullámosított acél csapadékvíz tároló

Pureco hullámosított acél csapadékvíz tároló

Pureco hullámosított acél csapadékvíz tároló

Pureco hullámosított acél csapadékvíz tároló

Pureco hullámosított acél csapadékvíz tároló

A Pureco csapadékvíz tárolók letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Pureco Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1118 Budapest, Rétköz u.5.
Telefon: +36 1 224 0670
Fax: +36 1 224 0679
E-mail:
Web: www.pureco.hu
Meggyesné Horváth Piroska
Műszaki értékesítő, ügyfél kapcsolattartó  
   
   
   
A Pureco Kft. 2006 óta meghatározó szereplő a csapadék- és szennyvízkezelés, -gyűjtés, -elhelyezés területén.
A környezetvédelem melletti elkötelezett tevékenységükkel, az élhető és tiszta természet megteremtésének, védelmének szem előtt tartásával, fenntartható, komplex és egyedi javaslatokat kínálnak ügyfeleiknek.
Értékálló termékeik és technológiáik között olaj- és zsírfogók, különböző funkciójú, nagy térfogattal rendelkező tartályok, rácsos és résfolyókák, csapadékvíz szikkasztók, ivóvíz és tűzivíz valamint szennyvíz vezetékek csőanyagai, (gömbgrafitos öntöttvas, illetve kőagyag) házi, kis szennyvíztisztító berendezések éppúgy megtalálhatók, mint a kommunális és ipari szennyvíztisztító technológiák, telepek.
Szolgáltatásaikon belül engedélyezési eljárások lebonyolításával, leválasztó technológiák szervizelési és üzemeltetési feladataival, meglévő berendezések modernizációjával, bővítésével, hatásfoknöveléssel, laboratóriumi vizsgálatokkal, elemzésekkel is ügyfeleik rendelkezésére állnak.
Kiemelt szakmai referenciával rendelkeznek az ivóvíztisztítás és a környezetvédelmi kármentesítés területén is, több egyedülálló vízkezelő rendszert tervezésével és kivitelezésével járulhatnak hozzá a fenntarthatósághoz.
Kulcsszavak:  Pureco  csapadékvíz  tárolás  záportározó  tűzivíztartály  esővíztározó  csapadékvíz  kezelés  esővíz  gyűjtő  hullámosított  acél  tartály  tározó