proidea.hu online termékinformációs katalógus

Duplán győzedelmeskedett a Panasonic Aquarea a "Good Design Awards"-on


2017. november 02.

A két győztes modell a H-generációs split és az All in One hőszivattyúA Panasonic Aquarea hőszivattyú termékcsalád két modellje is elnyerte a "Good Design Awards" elismerést. Az Aquarea H-generációs Split (osztott rendszerű) és az All in One hőszivattyúja egyaránt, mely magában foglalja a 200 literes HMV tartályt is. Az átgondolt tervezésnek köszönhetően, a termék kifejezetten helytakarékos, és telepítése sokkal egyszerűbbé vált. Manapság a fogyasztók egyre inkább keresik azokat a megoldásokat, amikkel az otthoni áram fogyasztásukat és CO₂ kibocsátásukat is csökkentik, melyre az Aquarea termékcsalád remek megoldást nyújt az A++ -os energiahatékonysággal.


A Panasonic Aquarea hőszivattyú termékcsalád komplett katalógusát letöltheti, ha a fenti képre kattint. A műszaki adatok, termékismertetők megtekintéséhez, letölthetéséhez katintson a hír alatti termékképre. Ha további felvilágosítást szeretne kérni a Panasonic Marketing Europe GmbH. South-East Europe Fióktelepének munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Termék
Termékcsalád  Panasonic Aquarea levegő-víz hőszivattyúk

A Panasonic magas hatékonyságú hőszivattyú technológiára épülő új Aquarea rendszere nem csak otthona fűtéséről és meleg vizéről gondoskodik, hanem nyáron hihetetlen teljesítményt nyújtva hűt is. Ezáltal az időjárási viszonyoktól függetlenül biztosít otthonában tökéletes kényelmet, még akkor is, ha a külső hőmérséklet -15°C értékre süllyed. A Panasonic új hőszivattyúit az alacsony energiafelhasználásra vonatkozó követelményeknek megfelelően tervezték, melyek kiemelkedő hatékonysága ellenére a működési költségek alacsonyak maradnak.
Az Aquarea rendszer melyet napelemekkel megtermelt árammal is megtáplálhatunk képes megtermelni a melegvizet a fűtési rendszer és a háztartás számára, bizonyos típusok ráköthetőek meglévő radiátoros rendszerekre is, de természetesen a legjobb megoldás a fűtési rendszer minden elemének, beleértve a fűtési hőleadóknak a cseréje, korszerűsítése.


Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Alíz utca 4. – Office Garden III.
Telefon: +36 1 382 6060
Fax: +36 1 382 6071
E-mail:
Web: www.aircon.panasonic.hu
Web: www.panasonicaquarea.hu
Sinka András
épületgépész mérnök üzletkötő +36 70 702 3729
   
   
   
   
A Matsushita Electric Industrial Co., Ltd.-t Konosuke Matshushita alapította 1918-ban. Első termékeik közt elektromos csatlakozódugók, kétutas aljzatok és kerékpárlámpák szerepeltek. 1933-ra már több mint 200 termék gyártásával foglalkozott a vállalat, majd 1955-ben megszületett a Panasonic márkanév. A tengerentúli terjeszkedés 1959-ben vette kezdetét, mára világszerte élen jár a széleskörű fogyasztói, üzleti és ipari szükségleteket kielégítő elektronikus termékek fejlesztésében és gyártásában. Összesen 328 000 alkalmazottal rendelkezik, termékeinek száma pedig meghaladja a tizenötezret.
A Panasonic széles körű támogatást biztosít a fűtő- és hűtő berendezésekkel foglalkozó tervezők, mérnökök és értékesítők számára. A Panasonic szakértői weboldala: www.panasonicproclub.com
Márkanevek: Panasonic
Kulcsszavak:  Panasonic  Aquarea  levegő-víz  hőszivattyú  Good  Design  Awards  díj  H-generációs  split  All  in  One  hőszivattyúk  fűtés