Megérkezett az új Uponor Uni Pipe PLUS csővezeték

2015. április 07.

A varratnélküli többrétegű csővezeték sokkal biztonságosabb, mint a hegesztett, vagy átlapolt elődei

Hosszas előkészítést követően megérkezett az első szállítmány az új Uni Pipe PLUS csővezetékekből az Uponor kecskeméti raktárába, így április 1-jétől már elérhető nagykereskedőink számára. A boltokban várhatóan a hét közepétől lesz elérhető.
Az Uponor folyamatosan tökéletesíti és fejleszti termékeit. Az Uni Pipe PLUS a világ első varratnélküli, többrétegű csővezetéke, a mai napig nagyon népszerű Uni Pipe többrétegű csővezeték új generációs terméke.

Az újítás lényege, hogy a csővezeték húzott technológiával készül, nem tartalmaz varratot, így sokkal biztonságosabb mint a hegesztett, vagy átlapolt elődei.
Gyakorlati előnyök:
  • 16-32 mm mérettartomány
  • 40 %-kal jobb hajlíthatóság, 40 %-kal kisebb hajlítási sugarak (16 mm esetén nem kell könyökidom)
  • Esztétikus szerelés falon kívül (merevebb a szálas kivitel)
  • Rugalmas és hajlékony a csővezetékek gyors, egyszerű falon belüli szereléséhez
  • Kompatibilis valamennyi korábbi Uponor idomrendszerrel

Az Uni Pipe PLUS egyesíti a fém és műanyag csővezetékek előnyeit

Az Uni Pipe Plus varratnélküli, alumínium csővezeték meggátolja az oxigén bejutását és ellenáll a hőmérsékletváltozás által okozott kiegyenesítő erőknek és hosszirányú tágulásnak. Az alumínium vastagsága optimalizálva van a szükséges kompressziós erőhöz és rugalmassághoz. Az aluminium réteget kívül és belül egy-egy réteg magas hőmérsékletnek ellenálló polietilén ragasztóréteg fedi, (a német DIN 16833 szabvány alapján).

Ha az Uponor Uni Pipe PLUS csővezetékkel kapcsolatban bővebb információt, árajánlatot vagy katalógust szeretne kérni a Uponor Épületgépészeti Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Székhely: H-1043 Budapest, Lórántffy Zsuzsanna utca 15/b.
Web: www.uponor.hu
Uponor ügyfélszolgálat

Az Uponor 1965 óta foglalkozik csővezeték rendszerek gyártásával, mára már világviszonylatban is a piacvezető gyártók közé tartozik. A vállalat több mint 4000 alkalmazottat foglalkoztat világszerte, jelen van több mint 100 országban, az éves árbevétele meghaladja az 1 milliárd €-t. A cég több mint 20 éve nyújt ügyfelei számára sugárzó fűtési-hűtési, radiátoros, vízellátási, valamint távhőellátással kapcsolatos megoldásokat Magyarországon is. Az alkalmazások rendszergaranciával kerülnek forgalomba, nagykereskedői partnereken keresztül. Folyamatos fejlesztések energiahatékony termékeket eredményeznek, a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés figyelembevételével. Az Uponor célja a jobb emberi környezet kialakítása a minőség szem előtt tartásával.
Hír
Sarokidom kiváltása Uponor Uni Pipe PLUS csőrendszerrel