proidea.hu online termékinformációs katalógus

A Li-ion technológia a Jungheinrichnél valósult meg elsőként sorozatgyártásban


2017. december 14.

A lítiumion akkumulátor garantálja a targoncák folyamatos rendelkezésre állását

A Jungheinrich az első olyan forgalmazó, amely a Li-ion technológiát sorozatgyártásban is megvalósította, és folyamatosan továbbfejlesztette. Az eddig szerzett tapasztalatok alapján vezető szerepe van a lítiumion akkumulátorral működő targoncák területén. A lítiumion akkumulátor rendkívül rövid töltési időt igényel, így garantálja a targoncák folyamatos rendelkezésre állását és nagyobb rugalmasságot biztosít a raktár mindennapos működtetése során.

A Li-ion akkumulátorok forradalmasítják az elektromos anyagmozgató gépek piacát. Az ok egyszerű. A nagy teljesítményű energiacellák világbajnok teljesítményt és meggyőző többlet értéket nyújtanak a hagyományos savas ólom akkumulátorokkal szemben. Folyamatos, egyenletes energiát biztosítanak. A Li-ion akkumulátorok kitartó teljesítményükkel előnyhöz juttatják Önt a raktári hatékonyság és rakodási teljesítmény terén, mivel a Li-ion akkumulátorok a gyors töltési időnek és karbantartásmentességnek köszönhetően szünet nélkül alkalmazhatóak. Hosszú élettartamuknak köszönhetően pedig rendkívül tartósak. A Jungheinrich egyedülállóan a piacon 5 év teljesítménygaranciát biztosít Li-ion akkumulátorokra max. 10.000 üzemóra futásteljesítményig. Összefoglalva: a Jungheinrich Li-ion erejével egyszerűen megelőzheti versenytársait.

Szeretné megtudni, hogyan tud Ön is nyerni a Li-ion akkumulátorok használatával a raktári hatékonyság és a rakodási teljesítmény terén?
Kattintson a fenti illusztrációra!

Ha árajánlatot, katalógust vagy további információt szeretne kérni a Jungheinrich Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Cég
Székhely: H-2051 Biatorbágy, Vendel Park, Tormásrét u. 14.
Telefon: +36 23 531 500
Fax: +36 23 531 501
E-mail:
Web: www.jungheinrich.hu
Wagner Lívia
marketingreferens +36 23 531 552, +36 30 411 2438
   
   
   
A Jungheinrich AG a világ egyik vezető vállalata a targoncagyártás, raktártechnika és anyagmozgatás területén. Raktártechnika területén a Jungheinrich Európában az első helyen áll. A vállalat hamburgi székhellyel 1953 óta kínál targoncákkal kapcsolatos termékeket és szolgáltatásokat. A globális elosztási folyamatok növekedésével, amely nagymértékű mobilitást és rugalmasságot igényel, egyre inkább a konkrét esetre szabott átfogó megoldások szükségesek a klasszikus termékpaletta helyett. A Jungheinrich megfelel ezeknek az igényeknek a modern, széleskörű termékpalettával és a hozzá kapcsolódó kitűnő szolgáltatói háttérrel.
Kulcsszavak:  Jungheinrich  Li-ion  technológia  Li-ion  akkumulátorok  lítiumion  akkumulátor  raktártechnika  elektromos  anyagmozgató  gép  elektromos  targoncák  targonca