A Geberit falba rejtett öblítőtartályai 50. évfordulójukat ünneplik

A rejtett tartályokat a folyamatos fejlődésnek köszönhetően megnövelt kényelem és egyedi, újszerű funkciók jellemzik

A rejtett öblítőtartályok az 50. születésnapjukat ünneplik. Hatvanmillió eladott darabbal, a vízvezeték-szerelők, a profi tervezők és a nagykereskedők voltak azok, akik ezt az újítást - melyet 1964-ben vezetett be a Geberit - igazi sikertörténetté tették. Ami első pillantásra egy hirtelen jött ötletnek tűnhet, amit valaki feldobott egy innovatív designnal, az valójában egy éleslátó, stratégiai lépés volt azon az úton, amely vizesblokktól a ma ismert fürdőszobáig vezetett.
Innovatív piacfejlesztés
Hogy miért? A rejtett tartályok megszületése egyben megadta a kezdő lökést a fal mögötti szerelések fejlesztéséhez, ami korábban elképzelhetetlen szintre emelte a kreatív szabadságot a fürdőszoba felszerelések terén.

Partnerség és Know-How a sikerért
A vízvezeték-szerelők tudásának és tapasztalatának köszönhetően, a rejtett tartály kézzel foghatóvá teszi a vásárlók számára azt az eredeti életminőséget, amit a Geberit mottója jelent.
Végül, de nem utolsó sorban, a mesteremberektől érkező visszajelzések tették lehetővé, hogy a rejtett tartály az elmúlt ötven évben folyamatosan fejlődhessen. Most, köszönhetően a megnövelt kényelemnek és sokkal egyedibb, újszerű funkcióinak, a rejtett tartályok mindennel fel vannak szerelve, amit a jövő fürdőszobái megkívánnak.

Innováció a jövőért
A siker ellenére, nem ülnek a babérjaikon. Még az évforduló évében is több újdonságot és innovációt fejlesztenek. Próbálja ki a Geberit termékeit és győződjön meg róla saját maga!
További részletekért látogasson el a Geberit weboldalára.
A Geberit falsík alatti öblítőtartályairól részletes információért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Geberit Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
Geberit működtetőlapok, távműködtetők

A Geberit diszkrét, mégis megbízható működést, magas fokú kényelmet és tartósságot szavatol, mindezt a fal mögül. Az egyetlen, ami látható, az a technológiát rejtő kezelőfelület: a működtetőlap. Ennek helyes megválasztása fontos, hiszen éveken keresztül fog használója együtt élni döntésével.

Termékismertető
Termék kártya