Esztétikus excellence by Everlux biztonsági jelrendszer a legexkluzívabb helyekre is

Különleges minőségű és innovatív anyagokból készülnek, melyek biztosítják a harmóniát a jelek és az előkelő környezet között

Az excellence by Everlux biztonsági jelrendszer beolvasztja a biztonsági jeleket az előkelő környezetbe, hangsúlyozva az esztétikát és a dekoratív stílust. Figyelembe vesz olyan értékeket, mint a tervezési elvek, esztétika, érzékelés, érzés és követi a tervezési egyediséget.
Az excellence by Everlux jelek különleges minőségű és innovatív anyagokból készülnek, melyek alkalmassá teszik azokat, a legexkluzívabb helyeken való felhasználásra, továbbá biztosítják a harmóniát a jelek és a környezet között. Az összes jel rendelhető opál, vagy átlátszó akrilüvegből és inox anyagból.

A jel különböző vizuális összetevők egyesítése, melyek együttesen üzenetet kézbesítenek. Ezek az összetevők a szín, a geometriai alakzat és a piktogram, melyek szembetűnő és egyértelmű üzenetet közvetítenek.
Az excellence by Everlux jelrendszer innovatív és lehetővé teszi az üzenet átadását minden körülmény esetén (sötétben és világosban), annak köszönhetően, hogy mind a piktogram és mind az alapszín utánvilágító.

Az egész színes felület átlós rendszerű, mely hangsúlyozza a piktogramot, erősíti és érzékelhetővé teszi a színeket sötétben.

Az excellence by Everlux biztonsági jelrendszer letölthető adatlapjáért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni az Ertecna Ltd. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
Excellence by Everlux biztonsági jelrendszer

A jelek különleges minőségű és innovatív anyagokból készülnek, melyek alkalmassá teszik azokat a legexkluzívabb helyeken való felhasználásra, továbbá biztosítják a harmóniát a jelek és a környezet között. Az összes jel rendelhető opál, vagy átlátszó akril üvegből és inox anyagból. Mind a piktogram mind az alapszín utánvilágító, így sötétben és világosban egyaránt jól látható.

Termékismertető
Termék kártya