proidea.hu online termékinformációs katalógus

Cotto d’Este Backstage kerámiaburkolat kollekció


2017. november 21.

5,5 mm vékony Kerlite burkolat festett deszka vagy különlegesre koptatott fafelülettel

Kortárs nagyvárosi belsőépítészethez illeszkedő kollekció, mely jól mutat elegáns vagy akár ipari loft környezetben is. Kétféle felülettel rendelhető: az egyik festett deszka, míg a másik egy különlegesre koptatott fafelület. Mérete 20 x 150 cm, vastagsága 5,5 mm. Mint sok más Kerlite kollekció, a Backstage is antibakteriális felülettel készül, és a gyár erre is 20 év garanciát vállal éppúgy, mint a többi termékére.

Felületek és színek:

Felületek és színek - Kerlite Backstage kerámiaburkolat kollekció

Kerlite Backstage kerámiaburkolat kollekció

Kerlite Backstage kerámiaburkolat kollekció

Kerlite Backstage kerámiaburkolat kollekció

A Backstage kerámiaburkolat kollekció letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Dado Bt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1136 Budapest, Hegedűs Gy. u. 6.
Mobil: +36 20 518 1226
E-mail:
Web: http://www.goldengres.hu/
Lang Veronika
   
   
   
A Dado Bt. alapításakor a fő tevékenységi kör az ügynöki, közvetítői és tanácsadói tevékenység volt, mely a magyar-olasz kapcsolatépítést hivatott elősegíteni. Az elmúlt években ez tovább bővült a képviseleti tevékenység mellett olyan különleges burkolóanyagok forgalmazásával, mint pl. a Poesia tömör építészeti üvegtégla, az olasz Casamood burkolatok és a magyar fejlesztésű és gyártású Deep Glass üvegcsempe és üvegmozaik.
Márkanevek: Kerlite, Cotto d'Este
Kulcsszavak:  Dado  Bt  Cotto  d'Este  Kerlite  Backstage  kollekció  burkolat  falburkolat  kerámia  burkolólap  kerámialap  kerámiaburkolat  festett  deszka  koptatott  fa  padlóburkolat