proidea.hu online termékinformációs katalógus

Connor Neoshok sportparketta rendszer került a Győri Egyetemi Csarnok épületébe


2018. május 04.

A Győri Egyetemi Csarnok épületében időszerűvé vált a padló burkolat cseréje, melynek munkálatait a Floor Concept Kft. végezte

A már jó ideje visszatérő talaj problémák többször is javításra kerültek. Mostanra azonban már olyan korszerűtlenné vált, hogy - a több sportcsapatnak is otthont adó épületben - ez már nem volt biztonságos a játékosok részére sem, hisz az több helyen beszakadt, így statikailag sem volt már stabil.
A Floor Concept nagy örömére szolgált, hogy az Egyesült Államok piacvezető sportpadló gyártójának, a Connor Sports-nak a burkolóanyagát tudták felhasználni.
Az 1900 m²-es csarnok burkolata immár Connor Neoshok úsztatott sportparketta rendszer, élettartama legalább 38 év, nagy világversenyeken is sikeresen bizonyított már.

Connor Neoshok padló a Győri Egyetemi Csarnokban

A Neoshok sportburkolat a szabadalmaztatott kétfokozatú csillapítási rendszerének köszönhetően egy 30 kilogrammos kisgyermek számára épp olyan biztonságos, mint egy 100 kilogrammos élsportolónak. A burkolati rendszer magas minőségét a 20 mm vastag MFMA által bevizsgált tömör juhar felső réteg igazolja.

Connor Neoshok padló a Győri Egyetemi Csarnokban

Connor Neoshok padló a Győri Egyetemi Csarnokban

A Connor Sports sportburkolatok letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb tájékoztatást szeretne kérni a Floor Concept Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1054 Budapest, Honvéd utca 8.
Web: floorconcept.hu
   
   
Laska Andrea
  +36 70 600 3526
Ábrahám József
  +36 70 521 6075
A több mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkező vállalat melegburkolatok és segédanyagok értékesítésén túl a forgalmazott termékek kivitelezésére specializálódott. A projekteket egészen a tervezés kezdetétől a kivitelezés végéig kíséri, így garantálva a kimagasló, színvonalas végeredményt. Komplex szolgáltatásának és minőségi munkavégzésének köszönhetően számos irodaház, üzlethelyiség, egészségügyi, kulturális és sportlétesítmény megvalósítása fűződik nevéhez. Szakértelmét bizonyítja, hogy Floor Concept Kft. az elmúlt évek eredményeinek köszönhetően a Gerflor termékek szakkivitelezője lett.
Márkanevek: Connor Sports, Schelde Sports, Gerflor Taraflex
Kulcsszavak:  Floor  Concept  Kft  Connor  Sports  Neoshok  sportparketta  úsztatott  sportparketta