proidea.hu online termékinformációs katalógus

A Geberit egyszerűsíti márka-portfólióját


2018. március 29.

A márkaváltás lehetővé teszi a Geberit számára, hogy komplett fürdőszobai megoldásokat kínáljon


A Geberit Csoport csökkenti a korábbi Sanitec kerámiavállalat megszerzéséből és integrációjából adódó összetettségét, és egyszerűsíti márkaportfólióját. A Keramag, az Allia, a Pozzi Ginori és a Sphinx márkák beépülnek a Geberit márkába.

Az európai szaniterágazat vezető vállalataként a Geberit elkötelezett a szanitertermékek, a gyártási folyamatok és a forgalmazási módszerek folyamatos továbbfejlesztése mellett. A Geberit név közel 150 éve az innovációt, a magas fokú megbízhatóságot és funkcionalitást, valamint a modern kényelmet jelenti a fürdőszobában.

2015-ben a Sanitec megvásárlásával, illetve egyidejűleg a számos kerámiamárka megszerzésével a Geberit az üzleti tevékenységét a fürdőszobai termékek területére is kiterjesztette. Annak érdekében, hogy a szakmai célcsoportokat és a végfelhasználókat a jövőben még jobban és hatékonyabban tudják megszólítani, most egy újabb fontos lépést tesznek: 2019-től kezdve a Keramag márka beépül a Geberit márkába; 2020-tól ez a folyamat az Allia, a Pozzi Ginori és a Sphinx márkákkal folytatódik. A többi kerámiamárka, mint Magyarországon a Kolo, vagy külföldön az Ifö, az IDO, a Porsgrund, a Twyford, és a Colombo továbbra is saját márkanevükön, a Geberit Csoport égisze alatt maradnak, hogy a speciális szerelési technológiákat, termékcsoportokat, piaci szegmenseket és forgalmazási csatornákat lefedjék.

Ezek az intézkedések a következő előnyök elérésére irányulnak:
  • Az ügyfélszolgálat fejlesztése néhány átfogó információs eszközzel
  • Az integrált komplett megoldások egyszerűbb értékesítése
  • A termelés, a logisztika és a termékmenedzsment összetettségének csökkentése
  • Az innovatív fürdőszobai megoldások kifejlesztésének középpontba helyezése
A kerámiamárkák integrációja a szakmai célcsoportok és a végfelhasználók számára jobb orientációt és nagyobb előnyt biztosít, továbbá hozzájárul a Geberit Csoport hatékonyságának javításához.

További információ a márkaváltással kapcsolatban

A Geberit termékek letölthető katalógusait a hír alatti céglogóra kattintva érheti el. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a Geberit Kft. munkatársaitól, használja az Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Alíz u. 2.
Telefon: +36 1 204 4187
Fax: +36 1 204 4190
E-mail:
Web: www.geberit.hu
Bánfi Zsolt
értékesítési és műszaki munkatárs  
   
   
   
A Geberit csoport a szanitertechnika területén Európa piacvezetője és világméretű szolgáltatója. A termékskála nyolc termékcsoportot foglal magába: vízellátó és fűtési rendszer, lefolyórendszer, speciális szaniterek, falsík előtti szerelési rendszer, falon kívüli öblítő rendszer, közösségi helyiségek szerelvényei, szaniterek kiegészítő szerelvényei, megmunkáló szerszámok.
Kulcsszavak:  Geberit  Kolo  Keramag  márkaváltás  szaniterek  fürdőszoba  komplett  fürdőszobai  megoldások  szerelési  rendszerek  csaptelep  mosdó  kád  zuhanykabin  zuhanytálca  fürdőszoba  bútorok  wc  öblítőtartály  öblítés  vezérlés  nyomólap  lefolyórendszer  szifon  csőrendszer  szennyvízelvezetés  esővíz  elvezetés  csapadékvíz  elvezetés