A Ceglédi Városi Sportuszodát számos B&K higiéniai termékkel szerelték fel

2014. február 18.

Szaniter fülkerendszerek, mosdópultok, szappanadagolók, hajszárítók

A lakosság előtt február első hetében nyitották meg a teljesen felújított Ceglédi Városi Sportuszodát. A műemlék jellegű épületen kívül, szinte mindent átalakított, felújított a kivitelező cég. A hivatalos megnyitót "sátorbontás után" március 29-én tartják majd. Ezzel együtt január 13-án már elkezdődött a próbaüzem, melynek keretein belül a ceglédi vízilabdások edzéseket is tarthatnak.

Az intézménybe látogatók számos B&K termékkel találkozhatnak. Az egy-, két-, és háromszemélyes műgyanta mosdópultok mellett, a rozsdamentes szappanadagolók, gégecsöves hajszárítók, és a szaniter fülkerendszerek is a monori cég kínálatából kerültek ki.

A közösségi mosdó felszerelések letölthető adatlapjáért kattintson a hír alatti termékképekre, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a B&K Kft. munkatárástól, használja a megfelelő gombot.

Termék
Székhely: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Web: http://www.bandk.hu
Web: http://www.nyilvanoswc.eu
Varga Gábor Zoltán
marketing manager +36 30 385 9971

A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
Kulcsszavak:  B&K  szaniter  fülkerendszerek  műgyanta  mosdópultok  rozsdamentes  szappanadagolók  gégecsöves  hajszárítók