proidea.hu online termékinformációs katalógus

60 éves a Gerard tetőcsalád


2018. június 05.

6 indok, hogy miért Gerard tetőt válasszon

60 év majdnem egy egész élet. Hat évtized alatt az ember megéli az egész gyermekkorát, rengeteget tanul, felnő, családot alapít, sokat dolgozik, vannak jó és rossz napjai, és akár még az unokáival is játszhat. 2017-ben a Gerard Tetőcsalád 60 éves lett. Több mint 60 évet fektettek olyan tető kifejlesztésébe, amiben az emberek bármilyen időben megbízhatnak. Ez alatt a hosszú időszak alatt sikerült fejleszteniük a termékeiket, és folyamatosan kreatív és innovatív ötletekkel álltak elő. Ez idő alatt rátaláltak arra a 6 jó indokra, hogy miért a Gerard tető a legjobb választás új tetők építésére vagy régi tetők felújítására.

Miért bízhatunk a Gerard tetőkben?
  1. A Gerard biztonságos: a Gerard által biztosított 50 év garancia mögött több mint 60 év tapasztalata és innovációja áll.
  2. A Gerard szép: A kőzúzalékkal borított Gerard tetők szebbek, mint a legtöbb festett fémtető, és az időjárástól függetlenül évtizedeken át esztétikusak maradnak.
  3. A Gerard erős: Mivel minden egyes tetőlemezt nyolc különböző ponton rögzítenek a tetőszerkezethez, a lemezek a helyükön maradnak. Akár a hurrikántól is megóvhatja az otthonát.
  4. A Gerard karbantartási igénye csekély: Nem kell aggódni, a fémből készült tető nem törik el és nem esik le viharban.
  5. A Gerard ideális megoldás tetők felújítására: A könnyű, nagyméretű tetőlemezekkel gyorsan és egyszerűen felújíthatja tetőjét, sőt, akár a meglévő régi tetőre is ráépíthető.
  6. A Gerard pontos: A szakképzett Gerard tetőfedők garantálják a gyors és pontos kivitelezést.
Ilyen megbízható tetőfedő termékekkel nem csoda, hogy napjainkra a Gerard nagy nemzetközi családdá vált és világelső lett a kőzúzalék borítású fém tetőrendszerek piacán. Széles és stílusos termékkínálatában hétféle vonzó formájú, csodálatos színvilágban elérhető profilt ajánlanak, amelyekért - a fentiekben leírtak szerint - nem kell aggódni.
Gerard tetők 8 pontos rögzítése Gerard tetőcsalád Gerard tetőcsalád A Gerard tetőcsalád letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben bővebb információt vagy árajánlatot szeretne kérni az AHI Roofing Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Termékcsalád  Gerard tetőcsalád

A Gerard tetőcsalád lelke az alumínium-cink ötvözettel bevont különleges minőségű acéllemez, melyet további akrilgyanta bevonati rétegek és természetes kőzúzalék takaróréteg egészít ki. A speciális rétegfelépítésének köszönhetően a Gerard tetőcsalád korrózióálló, mohásodás-mentes, és rendkívül tartós. Éppen ezért szakkivitelezés esetén 50 év gyártói garanciát adnak a termékekre. A Gerard tetőcsalád a legextrémebb időjárási körülményeknek is ellenáll. A cserepes lemezeket még az orkánerejű szél sem képes kiemelni a tetőből, köszönhetően különleges profil-kialakításuknak és rendkívül szoros egymáshoz kapcsolódásuknak, valamint egyedülálló, vízszintes rögzítési rendszerüknek. Vízzáró tulajdonsága kiemelkedő, kiválóan viselik a hó nyomását, és nem tesz kárt bennük a jég és a fagy sem. A Gerard tetőcsalád választékos forma- és színvilágának köszönhetően elegáns megjelenést biztosít a hagyományos és a modern épületeknek egyaránt, egyidejűleg biztosítva az egyedi jelleget, a változatosságot és a minőséget.

Cég
Kereskedelmi iroda: H-8100 Várpalota, Fehérvári út 28/14.
Fax: +36 88 552 830
Mobil: +36 30 334 1895
E-mail:
Web: www.gerard.hu
Mészáros Ede
kereskedelmi képviselő, Bp. és Nyugat-Magyarország +36 30 670 0161
   
   
   
Európai gyár: 8100 Várpalota, Fehérvári út 28/14
T: +36 88 552 800, F: +36 88 552 888

Az anyavállalat már 50 éve elkötelezettje a környezettudatos termékgyártásnak. A Gerard termékek gyártástechnológiáját Új-Zélandon, a világ egyik legtisztább, iparilag legkevésbé szennyezett környezetében fejlesztette ki, és ezt a környezetbarát technológiát telepítette Magyarországra is. A Várpalotán működő európai üzemben a méltán népszerű Gerard tetőcsalád teljes termékválasztékát gyártják. A magyarországi üzem és az önálló helyi menedzsment elkötelezett aziránt, hogy a legkiválóbb tetőfedő termékek gyártásával eleget tegyen a változatos vevői elvárásoknak, és tovább emelje a Gerard termékek vevőszolgálatának közismerten magas színvonalát.
Márkanevek: Gerard
Kulcsszavak:  GERARD  tetőcsalád  AHI  Roofing  Kft  tető  GERARD  tető