proidea.hu online termékinformációs katalógus

Újra Tetők–Falak-Homlokzatok szakkiállítás és konferencia


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2009. február 11.

2009. február 11-13. között kibővült tematikával jelentkezik az építési szezonnyitó rendezvényA Syma Rendezvényközpontban megtartandó szakkiállítás és konferencia új neve Tetők-Falak-Homlokzatok + Épületenergetika (TFH+E)
 
Az építési szezonnyitó szakkiállítás az épületenergetikával bővített tematikájával is utal arra a trendre, amely az elmúlt években már nem csak a nemzetközi, de a magyar építőipar fejlődését és tendenciáit is meghatározza: az energiatakarékosságra való törekvés, az energiatudatos építkezés mára elfogadott, sőt elvárt lett. Az elsősorban szakmai célközönségnek szóló TFH+E szakkiállítás és konferencia célja, hogy teljes körű tájékoztatást adjon az aktuális építőipari trendekről, a legkorszerűbb építőanyagokról, szerkezetekről, a megújuló energiaforrásokról és azok hasznosítására szolgáló eszközökről, valamint az építőipart érintő szabályozásokról és korlátozásokról.

A kiállítás szervezői fontosnak tartják, hogy az építőanyag gyártók számára biztosított bemutatkozás mellett, előtérbe kerüljön a minőségi anyagok pontos alkalmazása, ezt a célt szolgálják a kiállítás ideje alatt megtekinthető, újdonságnak számító beépítési bemutatók és a szakembereknek szóló gyakorlati oktatások.

A rendezvény így mind az építészeknek, mind pedig a gyakorlati szakembereknek szánt információt és programot ígér: a bemutatók és oktatások mellett, több, aktuális témában rendezett kreditpontos konferencia olyan aktuális témák köré épül, mint a panel-rehabilitáció, az energiatudatos épülettervezés, a magastető építésének előnyei és lehetőségei, és az egyre terjedő, de még mindig kuriózumnak számító zöldtetők kérdése, az épületek hangszigetelése, és a klímaváltozás kihívásaira választ adó passzívház.

Oktatások és termékbemutatók a TFH+E-n
Az újdonságnak számító "TFH Oktatási Sziget" a kiállítóknak nyújt lehetőséget arra, hogy termékeikről és azok minőségi beépítéséről tarthassanak előadást és gyakorlati bemutatót, elsősorban a szaklátogatók számára.
A Wienerberger zRt. az elsők között döntött úgy, hogy Porotherm Profi oktatást tart a TFH+E mindhárom napjának délelőttjén.

Kreditpontos konferenciák aktuális témákban
A korábbi szakkiállítások kiállítói és látogatói visszajelzései alapján - a kiállítás tematikájának kibővítése mellett párhuzamosan a konferenciák témáit is kiszélesítették a szervezők. A konferenciasorozat célja, hogy a témák jellegzetességeit, eredményeit szemléltetve, hasznos, tapasztalati úton megszerzett tudást adjon át a résztvevőknek. A konferenciák témái és időpontjai:

2009. február 11.:
2009. február 11.:
2009. február 12.:
2009. február 12.:
2009. február 13.:
2009. február 13.:

Szakmai támogatók
A TFH+E szakkiállításhoz és konferenciához olyan elismert szakmai szervezetek csatlakoztak, mint a
  • Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium
  • Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Építészmérnöki Kar, Épületszerkezettani Tanszék
  • ÉMI Kht.
  • Magyar Építész Kamara
  • Magyar Építőművészek Szövetsége
  • Magyar Kereskedelmi és Iparkamara
  • Magyar Passzívház Szövetség
  • Zöldtetőépítők Országos Szövetsége
További információ a TFH+E szakkiállítás és konferenciasorozattal kapcsolatban a www.tfh.hu oldalon olvasható, vagy az office@expositor.hu címen kérhető.


A rendezvény médiatámogatója az E-Build és a ProIDEA.
 

Cég
Székhely: H-1146 Budapest, Dózsa György út 1.
Telefon: +36 1 460 1180
Fax: +36 1 460 1181
E-mail:
Web: www.expositor.hu
   
   
   
   
   
Az Expositor Kft. célul tűzte ki a kreditpontos konferencia alapú regionális építőipari kiállítás szervezését. A konferencia alapú szakkiállítás mind a szakmaiság, mind a széles körű szakmai látogatottság megteremtésében olyan koncepcionális irány, mely képes megújítani a kiállításszervezési gyakorlatot. A lezajlott konferenciák és szakkiállítások tapasztalatai szerint ezen komplex rendezvények nem csak az építész szakma számára jelentenek továbbképzési, információszerzési fórumot, hanem a meghatározó arányban megjelenő szakkivitelezők számára is.
Kulcsszavak:  TFH  TFH+E  szakmai  rendezvény  kreditpont  kiállítás  szakkiállítás  oktatás  képzés  konferencia