proidea.hu online termékinformációs katalógus

Style & Draw - Enteriőr tervezési pályázat építészek, belsőépítészek, lakberendezők, enteriőrtervezők és hallgatók számára


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2017. január 05.

A pályaművek leadásának határideje 2017. február 28.


A Style and Home Lakberendezési Központ nyílt pályázatot hirdet építészek, belsőépítészek, lakberendezők, enteriőrtervezők és jelenleg még tanulmányaikat folytató építész, belsőépítész és lakberendező hallgatók számára.

A pályázat célja a belsőépítészet/enteriőrtervezés/lakberendezés, mint szakma népszerűsítése az építkezők, lakást felújító személyek körében. Szeretnének teret adni annak, hogy a hazai tervezők megmutathassák tehetségüket és látásmódjukat, a támogató cégek termékeinek innovatív felhasználása és enteriőrbe történő betervezése révén. A pályázattal egyúttal kiváló lehetőséget kínálnak a tervezőknek saját tevékenységük bemutatására és népszerűsítésére.

Olyan enteriőr terveket várnak, melyek megfelelnek az alábbi kritériumoknak:
- Új, kreatív, egyedi enteriőrök kialakítása.
- Az elképzelt helyiségekben jelenjenek meg a kiemelt gyártók termékei.
- Megvalósíthatóság (méretben, funkcióban, és ergonómiában egyaránt).

Az ötletpályázaton bárki részt vehet egyénileg, aki megfelel a pályázati kiírás feltételeinek.
A pályázaton a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A pályaművek leadásának határideje: 2017. február 28., 24:00
Közönségszavazás várható indulása: 2017. április
A pályázat eredményének kihirdetése és díjátadás: Construma 2017 kiállítás, Hungexpo

A pályaművek díjazása
A pályázat két kategóriában kerül kiírásra és díjazásra.

Az „A” feladat, vagyis a kislakás kategória díjai:

Első helyezett díja:

A pályázatot támogató cégek felajánlanak egy 3 napos szakmai utat egy főre a soron következő, 2017 szeptemberében megrendezésre kerülő Cersai (Nemzetközi Burkolat és Fürdőszoba Felszerelés Expo) kiállításra Bolognába.
A díj tartalmazza az oda-vissza utat, a szállást, és a szakmai belépőjegyet a kiállításra.

Második helyezett díja:
az Orthograph Kft., mint a pályázat támogatója, felajánl a pályázat nyertesének egy 1 éves „OrthoGraph I” licenszet (164.990,- Ft értékben), amelyet a nyertes két eszközön használhat.

Harmadik helyezett díja:
Egy wellness hétvége 2 főre - 4 nap 3 éjszaka - a siófoki CE Plaza Hotelben.

A közönségszavazás díja: egy wellness hétvége 2 főre

A „B” feladat, vagyis a családi ház kategória díjai:

Első helyezett díja:

A pályázatot támogató cégek fődíjként felajánlanak egy szakmai utat maximum 2 fő részére a 2017. évi 100% Design és Decorex Kiállításokra Londonba.
A díj tartalmazza az oda-vissza utat, a szállást, és a szakmai belépőjegyet a kiállításra.

Második helyezett díja:
a pályázatot támogató cégek felajánlanak egy 3 napos szakmai utat maximum két fő részére a soron következő, 2017 szeptemberében megrendezésre kerülő Cersai (Nemzetközi Burkolat és Fürdőszoba Felszerelés Expo) kiállításra Bolognába.
A díj tartalmazza az oda-vissza utat, a szállást, és a szakmai belépőjegyet a kiállításra.

Harmadik helyezett díja:
Az Orthograph Kft., mint a pályázat támogatója, felajánl a pályázat nyertesének egy 1 éves „OrthoGraph I” licenszet (164.990,- Ft értékben), amelyet a nyertes két eszközön használhat.

Közönségszavazás díja:
Egy wellness hétvége 2 főre - 4 nap 3 éjszaka - a siófoki CE Plaza Hotelben.

Különdíjak:
A pályázat szakmai védnöke, a Lakberendezők Országos Szövetsége, minden nyertesnek felajánl egy 1 éves díjmentes LOSZ tagságot.

A CadLine Kft. felajánl egy 1 éves előfizetést 600.000,- Ft+Áfa értékben az ArchLine.XP Professional belsőépítészeti tervező programra az általa kiválasztott pályamunka készítőjének.

A Forest Hungary Kft. az általa legszebbnek ítélt egyedi konyhabútor tervét készítő pályázót egy szakmai úttal egybekötött wellness hétvégével jutalmazza 2017-ben. A díj tartalmaz 2 éjszaka szállást két főre wellness szállodában, belépő jegyet a Göcseji Falumúzeumba, belépőt a Zalaegerszegi Termálfürdőbe és egy bemutatóterem- és céglátogatást a Forest Hungary Kft. telephelyén.

A GEO 96 Kft. - KŐ-TÁR különdíja az általa legszebbnek ítélt természetes kőburkolat felületek tervezőjét különdíjjal jutalmazza.

A Trilak Festékgyártó Kft. a szakmai zsűri által 1. helyezettnek ítélt pályamunkák készítőinek felajánl egy-egy iPad Air 2 16 GB táblagépet.

Az Otti Manufactura Kft. felajánlja, hogy a termékeit legkreatívabban felhasználó pályázót vendégül látja székesfehérvári bemutatótermébe és gyár részlegébe, ahol egy szakmai nap keretein belül elismert szakemberekkel találkozhat. Szakmai előadásokkal és több meglepetéssel is készülnek a nyertes számára.

Az OrthoGraph Kft., mint a pályázat támogatója, felajánl a pályázatra érvényes pályamunkát benyújtó valamennyi pályázónak egy-egy darab 1 hónapos „OrthoGraph I” licenszet, hogy munkájuk során kipróbálhassák a programot.

A VS Fürdőszoba Kft. az általa legszebbnek ítélt pályamunka készítőjének felajánl egy Leica DISTO™ D110 lézeres távolságmérőt beépített Bluetooth® Smart technológiával.

A Kludi Szerelvények Kft. különdíjként felajánl a Kludi termékeket legkreatívabban betervező pályázónak egy Kludi ajándékcsomagot.

A különdíjak listája a pályázat teljes időszaka alatt bővülhet, amelyről a Szervező a regisztrált résztvevőket hírlevél formájában értesíti.

A pályázatot támogató cégek:
Budatech Kft.
CadLine Kft.
ELKO EP Hungary Kft.
Elter Világítás Kft.
FAKRO Magyarország Kft.
Forest Hungary Kft.
Geo’96 Kft.
Hofstädter Faipari Termelő és Kereskedelmi Kft.
Holland Pázsit Kft.
Home-Factory Team Hungary Kft.
IBD Magyarország Kft.
Internorm Ablak Kft.
Kludi Szerelvények Kft.
Mapei Kft.
NIVO HOME Kft.
OrthoGraph Kft.
OTTI MANUFACTURA Kft.
Palatinus 94’ Kft.
RAVAK Hungary Kft.
Rovitex Hungária Kft.
SpaTrend Kft.
Saint-Gobain Construction Products Hungary Kft.
Trilak Festékgyártó Kft.
Whirlpool Magyarország Kft.
Zehnder GmbH - Magyarországi Kereskedelmi Képviselet
 

További hírek a Berendezések termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Style  and  Home  Lakberendezési  Központ  Style  &  Draw  Style&Draw  építészek  belsőépítészek  lakberendezők  enteriőrtervezők  hallgatók  pályázat