proidea.hu online termékinformációs katalógus

StoSignature Kreatív Műhely


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2018. február 12.

2018. február 23., Symbol Rendezvényközpont / Art Galéria (1036 Budapest, Bécsi út 56.)


StoSignature Kreatív Műhely

A “StoSignature” koncepcióban a Sto termékei életre kelnek, utat nyitnak a szokványostól eltérő megoldások előtt, egyedivé varázsolják az épületeket, kívül és belül egyaránt. A varázslópálca azonban a tervezők és kivitelezők kezében van, az ötletek az ő fejükben születnek meg.

2018-ban a Sto műhelysorozatot indít a kreatív szellemű építőművészek, tervezők és kivitelezők számára, ahol megmutathatják, milyen egyedi elképzeléseik vannak a textúrák és felületképzések vonatkozásában, és megtapasztalhatják egyes felületképzések sajátosságait, egyben határtalanságát is. A Sto célja az inspiráció, azért, hogy kézzel foghatóvá váljanak az anyaghasználatban rejlő lehetőségek.

Motiválni szeretnék a résztvevőket arra, hogy szabadon játsszanak, tervezzenek, ötleteljenek. Adjon teret az ötleteknek!
Nevezzen műhelymunkára résztvevőként vagy menjen el látogatóként!

A Sto biztosítja az anyagokat és szerszámokat, Ön hozza a kreativitást!

Dátum: 2018. február 23.

Regisztráció: 8:45

Program: 9:00 - 16:00

Helyszín: Symbol Rendezvényközpont / Art Galéria (1036 Budapest, Bécsi út 56.)

Amennyiben szeretne részt venni a rendezvényen, küldje vissza a meghívón található jelentkezési lapot a +36 24 510 216 fax számra vagy az info.hu@sto.com e-mail címre!

A műhelymunkán összesen maximum 12 fő vehet részt. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében kezelik, a regisztrációt minden esetben visszaigazolják. A 12 fős létszám betelte után, a megadott elérhetőségeken felveszik a kapcsolatot a jelentkezőkkel a későbbi részvétel egyeztetése céljából.

Következő műhelymunka tervezett időpontja: 2018. április 12.

A rendezvényen a részvétel ingyenes!
Bővebb információ: +36 24 510 210


A Sto homlokzatfestékek és vakolatok letölthető termékismertetőiért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információ szeretne kérni a Sto Építőanyag Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-2330 Dunaharaszti, Jedlik Ányos u. 17.
Telefon: +36 24 510 210
Fax: +36 24 490 770
E-mail:
Web: www.sto.hu
   
   
   
   
   
A Sto Építőanyag Kft. közvetlen jogelődje a Dyckerhoff Építőanyag Kft., mely a Dyckerhoff AG tulajdonában levő Ispo G.m.b.H. magyarországi leányvállalata volt 2001. végéig. A mára multinacionális nagyvállalattá fejlődött cég, amely a legnagyobb németországi építőipari konszernek egyike, az Ispo G.m.b.H.-t eladta a Sto AG-nak, így a cég neve 2002. közepétől Sto Építőanyag Kft.-re változott. A Sto AG sok éve vezető szerepet tölt be az épített világ kialakításához és megőrzéséhez szükséges termékek és eljárások kifejlesztésében, gyártásában. A Kft. Dunaharaszti-i telephelyén korszerű raktárbázis, alkalmazástechnikai laboratórium, logisztikai és információs központ biztosítja a vevők gyors és szakszerű kiszolgálását.
Márkanevek: Sto Cretec
Kulcsszavak:  Sto  StoSignature  Kreatív  Műhely  felületképzés  homlokzatfesték  homlokzatvakolat  vakolat