proidea.hu online termékinformációs katalógus

Rugalmas építészeti megoldások méretre gyártott vasbeton elemekkel - Leier Szakmai Napok 2013


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2012. december 10.

Kreditpontos képzések nyolc helyszínen mesterembereknek, építészeknek

Ma már nem elég jó minőségű építőanyagot gyártani, de a terméket jó minőségben be is kell tudni építeni, hogy az maradéktalanul megfeleljen a megrendelők megelőlegezett bizalmának, elvárásainak. 2013-tól ezért újabb kreditpontos képzést indít a Leier, immáron nyolc helyszínen, neves előadókkal, és színes programmal, azért, hogy rugalmas építészeti megoldásokat kínáljon a méretre gyártott vasbetonelemek felhasználási lehetőségeiről. A képzést a Magyar Mérnök Kamara és a Magyar Építészkamara is akkreditálta.


A mesteremberek, az építőanyagokkal nap, mint nap dolgozó, róluk rendszeresen tájékoztatást adó szakemberek szakmai felkészültségének emelését tűzte ki egyik meghatározó céljául a 2013-as esztendőben Leier cég, mint Magyarország legnagyobb szerkezeti építőanyag-gyártója. A jövő januárban induló, minden eddiginél nagyobb szabású rendezvénysorozat, amely immáron nyolc helyszínen - Győr, Budapest, Pécs, Veszprém, Sopron, Székesfehérvár, Debrecen és Szeged - kerül megrendezésre, alapvető céljául tűzte ki, hogy minél szélesebb körben tájékoztathassa az országban élő mesterembereket.

"Kiemelten fontosnak tartjuk azt, hogy folyamatosan, élő kapcsolatot alakítsunk ki a termékeinkkel dolgozó mesteremberekkel. Ezért is hirdettük meg, a minden eddiginél nagyobb szabású szakmai napjainkat, amellyel az ország teljes területét bejárjuk. Ezeken a találkozókon megismertetjük a szakemberekkel a legújabb, innovatív termékeinket és azok legkönnyebb felhasználási módjait." - mondta el a kreditpontos képzéssel kapcsolatban Komlós Andor a Leier Hungária ügyvezetője, majd hozzátette: "Szinte bármely építési szituációban alkalmazhatóak a köztudatban kötött rendszerként élő elemek. A méretre gyártott Leier vasbeton elemek komplett rendszert alkotnak, amellyel a pincétől a tetőtérig, az egész épületszerkezet, hatékonyan és gyorsan felépíthető. Az épületszerkezet nagy pontosságot és gondos kivitelezést igénylő csatlakozási csomóponti megoldásait már az üzemi előregyártás fázisában kialakítjuk. A Leier Szakmai Napok célja az előregyártott kéregelem alkalmazási lehetőségeinek széles körű bemutatása lesz."

A rendezvénysorozat első állomása - stílszerűen - Győrben lesz 2013. január 30-án, amelyen több, független szakértő tart előadást a résztvevőknek. A Magyar Mérnök Kamara és a Magyar Építészkamara 1,5 kreditponttal jutalmazza az eseményre látogatókat.

Időpontok, helyszínek:

2013. január 30.

Győr - Széchenyi István Egyetem
9026 Győr, Áldozat u. 12., J1-es előadó
2013. február 6.

Budapest - BME, „A” épület, konferencia terem
1111 Budapest, Egry József u. 20-22.
2013. február 13.

Pécs - PTE Pollack Mihály Műszaki Kar
7624 Pécs, Boszorkány u. 2.
2013. február 20.

Veszprém - Medgyaszay István Szakképző Iskola
8200 Veszprém, Tüzér út 42.
2013. február 27.

Sopron - Nyugat-magyarországi Egyetem
Faipari Mérnöki Kar, Építéstan Tanszék, 9400 Sopron, Bajcsy Zs. u. 4., B. épület 7. terem
2013. március 6.

Székesfehérvár - Belvárosi I. István Középiskola Jáky József Tagintézménye
8000 Székesfehérvár, Deák Ferenc u. 11.
2013. március 13.

Debrecen - Kölcsey Központ
4026 Debrecen, Hunyadi u. 1–3.
2013. március 20.

Szeged - Vedres István Építőipari Szakközépiskola
6720 Szeged, Horváth Mihály u. 2.

A részletes program itt letölthető

Faxon küldhető jelentkezési lap letöltése

Online jelentkezés

Ha a képzéssel kapcsolatban bővebb információt szeretne kérni a Leier Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-9024 Győr, Baross Gábor u. 42.
Telefon: +36 96 512 550
Fax: +36 96 512 560
E-mail:
Web: www.leier.hu
Leier Központi Értékesítés
  +36 96 512 000
   
   
   
A Leier cégcsoport első vállalkozását 1965-ben, a burgenlandi Horitschonban hozta létre Michael Leier. Az 1970-től döntően a betoniparban és építőiparban tevékenykedő társaság napjainkra a nemzetközi piac több üzletágában is sikeresen tevékenykedő, dinamikusan fejlődő vállalatbirodalommá vált, amely hat országban (Ausztriában, Magyarországon, Lengyelországban, Szlovákiában, Romániában és Horvátországban) 36 működő telephellyel rendelkezik, 2000 alkalmazottat foglalkoztat, és mintegy 200 millió eurós (60 milliárd forintos) éves forgalmat bonyolít. A cégcsoport hat magyarországi betonüzemével, és két téglagyárával a magyar szerkezeti építőanyag-gyártás meghatározó szereplőjévé vált az évek során.
Márkanevek: Leiertherm, LeierPLAN, Durisol
További hírek a Vasbeton vázszerkezetek és falszerkezetek, könnyűbeton falszerkezetek termékkategóriában
További hírek a Teherhordó szerkezetek, falazatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Leier  építészeti  megoldás  méretre  gyártott  vasbeton  elem