proidea.hu online termékinformációs katalógus

Lasselsberger-Knauf kőműves és burkoló képzések 2018


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2017. december 18.

A díjmentes képzések több helyszínen és időpontban kerülnek megrendezésre

Lasselsberger-Knauf kőműves és burkoló képzések 2018

A hagyományokhoz híven 2018-ban ismét megrendezik a díjmentes kőműves és burkoló képzéseket a Lasselsberger-Knauf Akadémia keretein belül, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várnak.

A képzés során a megrendelő szemszögéből kiindulva tekintik át a komplex feladatokat, az állapotfelméréstől a tervezésen, a költségkalkuláción, az anyag és technológia kiválasztásán át a kivitelezésig. Elméleti és gyakorlati tippekkel, trükkökkel, buktatókkal. Céljuk a színvonalas és naprakész információk átadása az építőiparban dolgozó szakemberek részére.

A képzéseket rendhagyó módon az alábbi 2 témakörben hirdetik meg:
1: Hidegburkolás képzés
2: Kőműves képzés

Helyszínek és időpontok:

A képzések országszerte immár 11 helyszínen, 2018 januárjában rendezik meg.

- Észak-Magyarország: Miskolc
- Közép-Dunántúl: Veszprém
- Észak-Alföld: Debrecen
- Nyugat-Dunántúl: Győr, Zalaegerszeg
- Dél-Alföld: Szeged, Kecskemét
- Dél-Dunántúl: Pécs, Kaposvár
- Közép-Magyarország: Budapest
- Észak-Alföld: Nyíregyháza

A képzésekről további információt (tematika, időpontok, pontos helyszínek, stb.), valamint a jelentkezési lapot az alábbi linkre kattintva töltheti le: kőmüves és burkoló képzés 2018.

Jelentkezési lehetőségek és határidők:

Jelentkezni kétféle módon lehet:

  1. Online a www.lb-knauf.hu/KBkepzesek2018 oldalon az adott helyszín képzési napját megelőző 2. napig.
  2. A fentebbi linken található kitöltött jelentkezési lap eljuttatásával az alábbi postai vagy e-mail címre. Beküldési határidő: 2018. január 05. (a választott helyszínt és időpontot a jelentkezési lapon kell jelezni).
    - Postai cím: Lasselsberger-Knauf Kft., 8200 Veszprém Házgyári út 9.
    - Email cím: jelentkezes@lb-knauf.hu
Fontos! A gyorsabb elérhetőség érdekében a jelentkezőknek érdemes megadni mobilszámukat és/vagy e-mail címüket, hogy kollégáik szükség esetén tájékoztatni tudják őket az esetleges változásokról, új információkról!

További információk:
  • Jelentkezését a várható nagy érdeklődés miatt érdemes minél előbb elküldenie. A gyakorlati bemutatók eredményessége érdekében maximum 40 fő vehet részt egy-egy képzésen. Amennyiben a választott időpontra már nincs hely, úgy lehetőség szerint új időpontot javaslnak.
  • Képzéseiken a részvétel díjmentes, továbbá a Lasselsberger-Knauf biztosítja az egyes képzési napokon az étkezést.
  • Kérik, hogy azok a jelentkezők, akik a gyakorlatban is szeretnék kipróbálni termékeiket munkaruhát hozzanak magukkal.
Amennyiben a 2018-as kőműves és burkoló képzésekről bővebb információt szeretne kérni a Lasselsberger-Knauf Kft. munkatársátók, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-8200 Veszprém, Házgyári u. 9.
Telefon: +36 88 590 500
Fax: +36 88 590 515
E-mail:
Web: www.lb-knauf.hu
Jelentkezés
   
   
   
   
A Lasselsberger-Knauf cégcsoport a Lasselsberger és Knauf konszernek leányvállalata, amelyek mind a nyersanyagok, mind a termékek területen több évtizedes piaci és felhasználási tapasztalattal rendelkeznek. Partnerek számára iparilag gyártott habarcsot, vakolatot, padlókiegyenlítőt és ragasztót kínálnak a legjobb minőségben, a vevőknek nyújtott mindenkori rendszerekkel és kísérő szolgáltatásokkal. Lasselsberger - Knauf cégcsoport a magyar piacon 1990 - óta van jelen. 1997 szeptember 1-én vezették be az ISO 9001:1994-es minőségirányítási rendszert. ISO 9001:2000-es folyamatirányítási rendszert a 2003-as év októberétől alkalmazzák.
Kulcsszavak:  Lasselsberger-Knauf  LB-Knauf  kőműves  burkoló  képzés  továbbképzések  burkolás  hidegburkolás  vízszigetelés  vakolás  kőműves  és  burkoló  képzések