proidea.hu online termékinformációs katalógus

Jungheinrich meghívó az Ipar Napjai 2018 kiállításra


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2018. május 09.

Lépjen be az intralogisztika 4.0 világába
2018. május 15-18. között kerül megrendezésre a Hungexpo területén az Ipar Napjai című szakkiállítás. A Jungheinrich szeretettel várja Önt a kiállításon, ahol személyesen is átélheti, megtekintheti az Ipar 4.0 kihívásaira kifejlesztett újdonságaikat és megoldásaikat.

Ismerje meg az automatizálás, digitalizálás és energiahatékonyság legújabb trendjeit és innovációit az üzemen belüli logisztika területén!

A kiállításon a fogadócsarnokban személyesen is megtekinthetik a Jungheinrich automata vezető nélküli targoncáját működés közben.

Május 15-én 13.30-kor, május 16-17-18-án pedig 11 órától előadást is tartanak az Ipar Napjai konferenciaprogram keretében.
Téma: Ipar 4.0 az intralogisztikában. Automata raktári megoldások az üzemen belüli anyagmozgatásban.

Meghívott vendégként ingyenesen látogathatja a kiállítást. Belépőjegyet itt igényelhet:
Belépőjegy igénylése az Ipar Napjai kiállításra


Ha a szakmai rendezvénnyel kapcsolatban további felvilágosítást szeretne kérni a Jungheinrich Hungária Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 
 

Cég
Székhely: H-2051 Biatorbágy, Vendel Park, Tormásrét u. 14.
Telefon: +36 23 531 500
Fax: +36 23 531 501
E-mail:
Web: www.jungheinrich.hu
Wagner Lívia
marketingreferens +36 23 531 552, +36 30 411 2438
   
   
   
A Jungheinrich AG a világ egyik vezető vállalata a targoncagyártás, raktártechnika és anyagmozgatás területén. Raktártechnika területén a Jungheinrich Európában az első helyen áll. A vállalat hamburgi székhellyel 1953 óta kínál targoncákkal kapcsolatos termékeket és szolgáltatásokat. A globális elosztási folyamatok növekedésével, amely nagymértékű mobilitást és rugalmasságot igényel, egyre inkább a konkrét esetre szabott átfogó megoldások szükségesek a klasszikus termékpaletta helyett. A Jungheinrich megfelel ezeknek az igényeknek a modern, széleskörű termékpalettával és a hozzá kapcsolódó kitűnő szolgáltatói háttérrel.
További hírek a Targoncák, szállítókocsik termékkategóriában
További hírek a Raktártechnika termékkategóriában
További hírek a Berendezések termékkategóriában
Kulcsszavak:  Jungheinrich  Ipar  Napjai  szakkiállítás  2018  raktártechnika  intralogisztika  4  0  logisztika