proidea.hu online termékinformációs katalógus

Hörmann nyílt hétvége


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2017. május 26.

Hörmann szakkereskedések, 2017. június 23-24.


A közönségnapon nem csak a kiállított termékeket tekintheti meg, de garázskapu, ajtó vagy kertkapu motor vásárlásához komoly szakmai segítséget kap a kereskedő kollégától, sőt, akár egyedi ajánlatot is kérhet az Önt érdeklő termékekre!
Jelentkezzen online!

Időpont:
2017. június 23., péntek, 14-18 óráig
2017. június 24., szombat, 10-16 óráig

Exkluzív távirányító ajándékba

Amennyiben regisztrál és elmegy a rendezvényre, a közönségnapon vagy azután megrendelt motoros szekcionált garázskapujához a Hörmann exkluzív színes távirányítói közül választhat egyet ajándékba! Ehhez nem kell mást tennie, mint a nyílt nap után megrendelt garázskapu végszámlájának másolatát eljuttatni a cég címére, és már postázzák is az Ön által választott távirányítót!
Az akció részletei

Ha a közönségnappal kapcsolatban további információt szeretne kérni a Hörmann Hungária Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-2310 Szigetszentmiklós, Leshegy u. 15.
Telefon: +36 80 887 575
Fax: +36 24 525 110
E-mail:
Web: www.hormann.hu
Szujó László
ügyvezető igazgató  
   
   
   
Az építőipari piacon a kapuk, ajtók, tokok és meghajtások a Hörmann névvel ma már szinte azonosultak, mivel a Hörmann-csoport Európa legnagyobb kínálatát jelenti. Mindezt egy családi vállalkozás évtizedeken át tartó folyamatos növekedésével érték el, szem előtt tartva az innovációt és a minőségi garanciát.
Kulcsszavak:  hörmann  közönségnap  nyílt  nap  garázskapu  kertkapu  ajtó  kapunyitó  kapumeghajtás  motor