proidea.hu online termékinformációs katalógus

Dahua Technology júniusi szakmai napok


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2017. június 08.

Oktatások több helyszínen és időpontban

Dahua Technology júniusi szakmai napok

A Dahua Technology Hungary Kft. oktatásokat és képesítéssel záruló képzéssorozatot indít. A tanfolyamok célja, hogy naprakészebb és gyakorlatiasabb tudást adjanak át termékeikről és technikai újításaikról a tervezők, a rendszerintegrátorok és a telepítők részére.

Fontosnak tartják a rögzítők programozásait és a kamerák beállításait segítő oktatások szervezését, de mindenek előtt a legfőbb céljuk az eszközök működésének, technológiai hátterének, az elektronikai és számítástechnikai hálózati alapfogalmainak, azok működésének és beállításának ismertetése és átadása.

Terveik szerint további, magasabb szintű ismereteket átadó témakörökkel várják workshop rendszerben a meglévő partnereiket. Ezt megelőzően a Dahua Technology Ltd. teljes termék palettájának ismertetésére és ezen eszközök működésének elméleti oktatására kerül sor.

A képzéssorozat június havi oktatásainak tervezett időpontjai és helyszínei:

  • 2017.06.13. - Nyíregyháza, DSC Hungária Kft.
  • 2017.06.14. - Kecskemét, Novosec Security Kft.
  • 2017.06.15. - Debrecen, Global DS Hungary Kft.
  • 2017.06.21. - Szombathely, Novosec Security Kft.
  • 2017.06.22. - Zalaegerszeg, Global DS Hungary Kft.
  • 2017.06.28. - Szeged, Novosec Security Kft.
Amennyiben szeretne részt venni valamelyik oktatáson, akkor az alábbi linkre kattintva töltse ki a jelentkezési űrlapot. Kollégáik a beérkezett jelentkezés feldolgozása után felveszik Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatják a rendezvény további részleteiről.
Jelentkezés

Ha az oktatásokkal kapcsolatban további felvilágosítást szeretne kérni a Dahua Technology Hungary Kft. munkatársától, használja az Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: 1134 Budapest, Angyalföldi út 5/b.
Mobil: +36 70 944 4370
E-mail:
Web: http://dahuasecurity.com/hu/
Dahua vevőszolgálat
  +36 1 789 9852
   
   
A Zhejiang Dahua Technology Co., Ltd. egy vezető termék és megoldás szolgáltató cég. Az A&S nemzetközi felmérése alapján 2016-ban Dahuát a negyedik helyre rangsorolta. A Dahua elkötelezte magát amellett, hogy a legmodernebb technológiával nyújtja a legmagasabb műszaki tartalmat, hogy ügyfelei sikeresen végezhessék üzleti tevékenységüket. A cég több mint 6000 kutatási és fejlesztési mérnököt és technikai személyzetet foglalkoztat és legkorszerűbb technológiákkal fejleszti objektívjeit, képérzékelő szenzorait, videó kódoló és átviteli eszközeit, beágyazott processzorait, grafikai feldolgozó eszközeit, videoelemzését, nagy figyelmet szentelve a szoftverbiztonságra és hálózati biztonságtechnikára.
Márkanevek: Dahua
Kulcsszavak:  Dahua  oktatás  Roadshow  kaputelefon  IP  kaputelefonok  kamerák  IP  kamera  hőkamera  HDCVI  beléptető  rendszerek