proidea.hu online termékinformációs katalógus

CREATON Tetőszépségverseny 2017


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2017. július 14.

A pályaművek beadási határideje: 2017. október 31.

Jó hír a tetőépítést, felújítást tervezőknek, hogy egyre több tetőfedő szakember a minőségi munka és anyag mellett teszi le a voksát. Ezt minden bizonnyal az immáron 8. alkalommal meghirdetett Creaton Tetőszépségversenynek is köszönhetjük, ahol a minőségi munka minőségi elismerésben részesül.
Ahogy az már évek óta tapasztalható, a Creaton Tetőszépségversenyén egyre több egyszerű vonalvezetésű, ám magas színvonalon kivitelezett tető jelenik meg. Minőségi, elismerésre méltó munkát tehát nem csupán különleges tetők esetén lehet végezni, ezzel pedig sok szakember tisztában van.
Így van ez a Creaton Tetőszépségverseny esetén is, ahol a zsűri tagjai a különlegesebb látványú, összetett tetők mellett szép számmal értékelhetik az egyszerű, ám magas színvonalon kivitelezett munkákat is.
A Creaton évek óta elkötelezett amellett, hogy a minőségi munka minőségi elismerést érdemel, így a nyertesek a szokásos díjátadó gálán nem csak pénzdíjakban részesülnek. A cég évek óta benevezi a pályázat legjobbjait, a legrangosabb magyarországi, független, tetőfedőknek szóló, az ÉMSZ Év tetője Nívódíj pályázatra. Arról jövő tavasszal ismét a rangos zsűri dönt, hogy a cég kit nevez az október 31-ig beérkező pályázatok közül a tetőfedők szakmai pályázatára. A zsűri tagjai idén is a részletes fotódokumentációval rendelkező pályázatokat várja.
Az összdíjazás 800.000 Ft, az eredményhirdetés a hagyományok szerint január közepén várható.

Creaton Tetőszépségverseny 2017
A Creaton Tetőszépségverseny 2017. évi pályázaton az elmúlt két évben (2015. október 31. és 2017. október 31. között) Magyarországon megvalósult lakó- és középülettel, nyaralóval, továbbá felújítással, átépítéssel és bővítéssel olyan tetőfedők, kivitelezők indulhatnak, akik a benevezett épület jogosult kivitelezői.
2018 év elején a Creaton a legjobb 15 épületet nevezi az ÉMSZ Nívódíjra.
A bírálat folyamata és szempontjai évek óta változatlanok: döntő fontosságú a tetőfedés kivitelezésének szakszerűsége (alátéthéjazat, fedés, gerinc- és hajlatképzés, átszellőzés, hófogás, tető-kiegészítők, stb.) mellett az épület, a tetőforma, valamint a kiválasztott és alkalmazott fedés összképe. A bírálat során az első körben a benyújtott fotók alapján a zsűri előválogatást tart, majd a kiválasztott épületeket, amennyiben szükségesnek érzik, a helyszínen is megtekinthetik.

A bíráló bizottság tagjai
dr. Tóth Elek - a BME Építőanyagok és Magasépítés Tanszék címzetes egyetemi tanára, a zsűri elnöke
Pahocsa Kálmán - ács-, tetőfedő és bádogos, a Creaton Tetőszépségverseny 2016. pályázat I. díjasa
Elek Zsolt - ács-, tetőfedő és bádogos, a Creaton Tetőszépségverseny 2016. pályázat II. díjasa
Galovszky Ferenc - alkalmazástechnikai vezető, tető üzletág, Creaton South-East Europe Kft.

A pályázattal kapcsolatos fontos határidők:
A pályaművek beadása: 2017. október 31.
Ünnepélyes eredményhirdetés és díjkiosztás: 2018. január közepén
Pályázati kiírás és részletek: https://www.Creaton.hu/tetoszepsegverseny-2017

További információt a pályázattal kapcsolatosan a CREATON South - East Europe Kft. munkatársától kérhet, az Információkérés gomb megnyomásával.
 

Termék
CREATON beton tetőcserepek

Az esztétikai és műszaki okokból lekerekített alsó peremmel rendelkező cserepek minden tervezői elképzelés és fogyasztói igény esetén megoldást kínálnak, hiszen már 10°-os hajlásszögű tetőn is alkalmazhatóak. A beton cserepek további műszaki előnyei közé tartozik, hogy kedvező az árfekvése és egyszerű vele a kivitelezés, hogy fokozottan vízbiztos tető építését teszi lehetővé, amiről az egyedülálló bordakialakítása gondoskodik. A tetőcserép felületén megjelenő kettős vízborda kiemelkedő védelmet nyújt az esővíz ellen. A cserepek teherbíró képessége 30%-kal nagyobb a DIN Plus szabványban előírtnál. A beton tetőfedő anyag környezeti terhelése igen csekély, amely ma már természetes elvárás minden magára adó építőanyag gyártó cég esetén. A kerámia cserepekhez hasonlóan a CREATON beton tetőfedő anyagok 100%-ig újrahasznosíthatóak.

Cég
Székhely: H-8960 Lenti, Cserépgyár u. 1.
Telefon: +36 92 551 550
Fax: +36 92 551 559
E-mail:
Web: www.creaton.hu
Web: www.creatonteto.hu
Pályázat információ
  +36 92 551 550
   
   
   
   
A CREATON csaknem 120 éves hagyományokkal rendelkező vállalat. „Creatívat agyagból” ez a cég célkitűzése, amit természetközeli módon és egyúttal igényesen, nagy hozzáértéssel, minőségi normáknak megfelelően valósítanak meg. A CREATON első külföldi gyárát Európa egyik legjobb nyersanyaglelőhelyének közepén, a magyarországi Lentiben alapította meg.
Hír
CREATON Tetőszépségverseny 2017 eredményhirdetés és díjátadó
2018.02.26    
CREATON Tetőszépségverseny 2016 eredményhirdetés és díjátadó
2017.01.30    
CREATON Tetőszépségverseny 2015 eredményhirdetés és díjátadó
2016.01.28    
CREATON Tetőszépségverseny 2014 eredményhirdetés és díjátadó
2015.02.02    
CREATON Tetőszépségverseny 2013 eredményhirdetés és díjátadó
2014.01.27    
CREATON Tetőszépségverseny 2012 eredményhirdetés és díjátadó
2013.01.22    
CREATON Tetőszépségverseny 2011 eredményhirdetés és díjátadó
2012.01.25    
CREATON Tetőszépségverseny 2010 eredményhirdetés és díjátadó
2011.01.18    
Kulcsszavak:  Creaton  pályázat  tetőszépségverseny  tetőfedés  tetőcserép  tetőcserepek