proidea.hu online termékinformációs katalógus

Ceresit hidegburkolási oktatás


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2018. április 09.

2018. április 18., Budapest

Ceresit hidegburkolási oktatás

A Henkel idén is folytatja szakkereskedőik és a burkolók – jól bevált és színvonalas – félnapos Ceresit hidegburkolási szakmai képzését. Ezúttal hangsúlyosan szeretnének foglalkozni az aljzat előkészítés feladataival, az alternatív vízszigetelő anyagokkal és a burkolatragasztók bemutatásával. Bemutatják a Ceresit CM 12 „félfolyós” konzisztenciájú csemperagasztót.

Helyszín: Ybl Miklós Építőipari Szakiskola Tanműhelye
1141 Budapest, Öv u. 29-33.

Időpont: 2018. április 18. szerda

Időtartam: 08.00 – 12.00

Program:
  • Aljzat előkészítés, vizsgálati kötelezettségek
  • Ceresit hidegburkolási aljzatkiegyenlítők és alapozók
  • Alternatív vízszigetelés anyagai
  • Ceresit burkolatragasztók – CM 12 bemutatása
  • Ceresit fugázók
A jelentkezéseket telefonon +36 30 816 2202, illetve e-mailben mate.husz@henkel.com várják. Az optimális körülmények biztosítása érdekében a jelentkezéseket csak korlátozott számban, a beérkezés sorrendjében tudják elfogadni. A képzés térítésmentes, étkezést biztosítanak!

Ha a Ceresit hidegburkolási oktatással kapcsolatban további információt szeretne kérni a Henkel Magyarország Kft. munkatársától, használja az Információkérés gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1113 Budapest, Dávid F. u. 6.
Telefon: +36 1 372 5555
Fax: +36 1 209 1543
E-mail:
Web: www.cimsec.hu
Web: www.ceresit.hu
Jelentkezés
  +36 30 816 2202
Szentgyörgyi László
termékmenedzser  
   
   
A Henkel Magyarország Kft. – jogelődjeivel együtt – 1987 óta működik Magyarországon. Tulajdonosa a bécsi székhelyű Henkel Central Easten Europe. A vállalat hazánkban három üzleti területen folytatja tevékenységét: Laundry & Home Care, Beauty Care és Adhesive Technologies.
A Laundry & Home Care üzletág olyan jól ismert és nagyrészt piacvezető márkák értékesítésével foglalkozik, mint a Biopon, a Persil és a Tomi mosószerek, a Silan öblítő, illetve a takarítószerek közül a Bref, a Clin, a Sofix, és az Opti.
A Beauty Care üzletág a haj-, test- és szájápolás területén kínál kiváló, népszerű világmárkákat, ezek többek közt a Fa, a Palette, a Syoss, a Taft, és a Vademecum. Professzionális felhasználásra készülnek a Schwarzkopf Professional fodrászati termékek.
Az Adhesive Technologies üzletág egyrészt lakossági és szakipari ragasztóanyagokat kínál irodai, barkács és építési területekre (Ceresit, Cimsec, Pattex, Pritt, Thomsit), másrészt ipari felhasználáshoz forgalmaz ragasztó, tömítő és felületkezelő anyagokat, illetve technológiákat (Loctite, Bonderite, Technomelt, Teroson, Aquence).
A Henkel Magyarország Kft. jelenleg két gyárban folytat termelést.
Körösladányban mosó- és háztartási tisztítószereket állítanak elő. A Henkel gyár a vállalat közép-kelet-európai régiójának egyik legjelentősebb ellátó központja.
2012-ben zöldmezős beruházással épült meg a Komárom-Esztergom megyei Környén a Henkel új ragasztógyára, ahol jelenleg vizes bázisú és elektronikai ragasztóanyagok készülnek.
A Henkel magyarországi központja Budapesten található.
Márkanevek: Ceresit, Thomsit, Cimsec
Kulcsszavak:  Henkel  Ceresit  hidegburkolás  oktatás  képzés  aljzat  aljzatkiegyenlítő  alapozó  vízszigetelés  burkolatragasztó  CM  12  fugázó  idegburkolat  csempe  ragasztóhabarcs  aljzakiegyenlítés