proidea.hu online termékinformációs katalógus

Vízszigetelő bevonatok, vízzáró habarcsok


Építés   Szigetelések   Vízszigetelő bevonatok, vízzáró habarcsok

A vízszigetelő bevonatok a talajnedvesség, talajvíz, illetve a belső és külső terek nedvességhatásai ellen védő, kenhető állagú szigetelések. A bitumen bázisú vastagbevonatok, a bitumenmasszák és bitumenemulziók oldószeres és vizes emulzió formájában léteznek, és a mélyépítésben a talajpára és talajnedvesség elleni szigetelésként alkalmazhatók. A hidraulikus kötésű, egykomponensű vagy kétkomponensű cement és műgyanta alapanyagú bevonatszigeteléseket talajszint felett a kültéri és beltéri hidegburkolatok alá felhordott szigetelésként, illetve a lapostetők és kültéri szerkezetek csapadékvíz elleni szigetelésének felújítására használják.

Talajszint alatt talajpára, talajnedvesség és talajvíz elleni szigetelésként alkalmazhatók. Ezen kívül hajlatok, élek, csőátvezetések és hézagok erősítésére is alkalmasak. A hígpaszta vagy folyékony állagú bevonatok felhordása repedésmentes aljzatra, mechanikai védelemmel történik. Így toldások nélküli, homogén, egységes felület képezhető belőlük. Többrétegű felhordás esetén a rétegek közé szövetbetétes erősítés kerülhet. A vízzáró habarcsok feladata az épületszerkezetek nedvesség elleni védelme és vízzáróvá tétele, valamint a már meglévő szigetelőképesség növelése. Az egykomponensű és kétkomponensű vízzáró cementhabarcsok a talajnedvesség, talajpára, szivárgó víz és esetenként talajvíznyomás ellen is védik a falazatokat és a vízszintes szerkezeteket. Felújítási munkáknál, utólagos szigetelésként falazatok külső és belső oldalán is használhatók. Speciális adalékanyagokkal elkészítve, kültéri és beltéri kerámiaburkolatok alá víz elleni védelemként is alkalmazhatók. A habarcsszigetelések felhordása olyan szilárd felületre lehetséges, ahol a hajszálrepedések mérete meghatározott érték alatt van.
Információ- és ajánlatkérés

Jelölje be a terméket, majd nyomja meg a megfelelő gombot. Kérése közvetlenül a gyártóhoz/forgalmazóhoz jut el.

Termék
Hey
LB Knauf kiegészítő termékek hidegburkoláshoz
Peneplug vízzáró anyag
Xypex Concentrate vízszigetelő beton bevonat
Xypex Concentrate vízszigetelő beton bevonat

A Xypex Concentrate egy olyan speciális, magas hatóanyag tartalmú szigetelőanyag, ami bevonatként kerül a beton felszínére, mégis a beton szerves részévé válik. A Xypex a beton belsejében fejti ki hatását, ezáltal elkerüli a hagyományos akadályt képző vízszigetelések tipikus problémáit. A beton pozitív és/vagy negatív oldalán, illetve magas hidrosztatikai nyomásviszonyok esetén is kiválóan  alkalmazható végleges szigetelési megoldás. Nem mérgező, ivóvizes alkalmazása jóváhagyott, de  ellenáll  a vegyi hatásoknak is, ezért ideális erőművi,  ipari, közlekedési és szennyvízkezelési célú betonszerkezetek szigetelésére. Használatával jelentősen megnövelhető a betonszerkezetek gazdaságilag hasznos élettartama.

Szigetelőanyagok
Ceresit lemezszigetelések és kiegészítő anyagaik
SikaRoof MTC tetőszigetelő rendszer
Penetron Admix betonadalékszer
Ceresit cementbázisú vízszigetelési anyagok
Penetron Plus speciális keverék
BOTAMENT® MS 80 W homlokzat impregnáló
Penetron rendszer - vízzáró keverék
BOTAMENT® kenhető vízszigetelések
JUB vízszigetelő habarcsok
Murexin szigetelések
Sakret kenhető szigetelések
BOTAMENT® M 34 szigetelő habarcs
Penecrete mortar vízzáró, javító és tömítő habarcs
Radcrete vízszigetelés
Baumacol vízszigetelő anyagok
Hypertectum fóliaszigetelés és védőbevonat
Információ- és ajánlatkérés

Jelölje be a terméket, majd nyomja meg a megfelelő gombot. Kérése közvetlenül a gyártóhoz/forgalmazóhoz jut el.

Hír
2014.04.17    
2014.03.05    
2014.02.04    
2014.01.10    
2013.12.03    
2013.11.11    
2013.08.16    
2013.05.14    
2014.04.30    
2013.04.04    
Termékkategória további hírei
Kulcsszavak:  bevonat  habarcs  fólia  kenhető  folyékony  vízszigetelés  vízzárás