proidea.hu online termékinformációs katalógus

Vízszigetelő bevonatok, vízzáró habarcsok


Építés   Szigetelések   Vízszigetelő bevonatok, vízzáró habarcsok

A vízszigetelő bevonatok a talajnedvesség, talajvíz, illetve a belső és külső terek nedvességhatásai ellen védő, kenhető állagú szigetelések. A bitumen bázisú vastagbevonatok, a bitumenmasszák és bitumenemulziók oldószeres és vizes emulzió formájában léteznek, és a mélyépítésben a talajpára és talajnedvesség elleni szigetelésként alkalmazhatók. A hidraulikus kötésű, egykomponensű vagy kétkomponensű cement és műgyanta alapanyagú bevonatszigeteléseket talajszint felett a kültéri és beltéri hidegburkolatok alá felhordott szigetelésként, illetve a lapostetők és kültéri szerkezetek csapadékvíz elleni szigetelésének felújítására használják.

Talajszint alatt talajpára, talajnedvesség és talajvíz elleni szigetelésként alkalmazhatók. Ezen kívül hajlatok, élek, csőátvezetések és hézagok erősítésére is alkalmasak. A hígpaszta vagy folyékony állagú bevonatok felhordása repedésmentes aljzatra, mechanikai védelemmel történik. Így toldások nélküli, homogén, egységes felület képezhető belőlük. Többrétegű felhordás esetén a rétegek közé szövetbetétes erősítés kerülhet. A vízzáró habarcsok feladata az épületszerkezetek nedvesség elleni védelme és vízzáróvá tétele, valamint a már meglévő szigetelőképesség növelése. Az egykomponensű és kétkomponensű vízzáró cementhabarcsok a talajnedvesség, talajpára, szivárgó víz és esetenként talajvíznyomás ellen is védik a falazatokat és a vízszintes szerkezeteket. Felújítási munkáknál, utólagos szigetelésként falazatok külső és belső oldalán is használhatók. Speciális adalékanyagokkal elkészítve, kültéri és beltéri kerámiaburkolatok alá víz elleni védelemként is alkalmazhatók. A habarcsszigetelések felhordása olyan szilárd felületre lehetséges, ahol a hajszálrepedések mérete meghatározott érték alatt van.
Információ- és ajánlatkérés

Jelölje be a terméket, majd nyomja meg a megfelelő gombot. Kérése közvetlenül a gyártóhoz/forgalmazóhoz jut el.

Termék
LB Knauf kiegészítő termékek hidegburkoláshoz
Murexin szigetelések
Aquaflex Roof kenhető vízszigetelő anyag
SikaRoof MTC tetőszigetelő rendszer
Penecrete mortar vízzáró, javító és tömítő habarcs
Penetron Admix betonadalékszer
Peneplug vízzáró anyag
Penetron rendszer - vízzáró keverék
JUB vízszigetelő habarcsok
Baumacol vízszigetelő anyagok
Szigetelőanyagok
Hey
Ceresit lemezszigetelések és kiegészítő anyagaik
Xypex Concentrate vízszigetelő beton bevonat
Xypex Concentrate vízszigetelő beton bevonat

A Xypex Concentrate egy olyan speciális, magas hatóanyag tartalmú szigetelőanyag, ami bevonatként kerül a beton felszínére, mégis a beton szerves részévé válik. A Xypex a beton belsejében fejti ki hatását, ezáltal elkerüli a hagyományos akadályt képző vízszigetelések tipikus problémáit. A beton pozitív és/vagy negatív oldalán, illetve magas hidrosztatikai nyomásviszonyok esetén is kiválóan  alkalmazható végleges szigetelési megoldás. Nem mérgező, ivóvizes alkalmazása jóváhagyott, de  ellenáll  a vegyi hatásoknak is, ezért ideális erőművi,  ipari, közlekedési és szennyvízkezelési célú betonszerkezetek szigetelésére. Használatával jelentősen megnövelhető a betonszerkezetek gazdaságilag hasznos élettartama.

Ceresit cementbázisú vízszigetelési anyagok
Sakret kenhető szigetelések
Mixtura kenhető szigetelés
Radcrete vízszigetelés
Penetron Plus speciális keverék
Információ- és ajánlatkérés

Jelölje be a terméket, majd nyomja meg a megfelelő gombot. Kérése közvetlenül a gyártóhoz/forgalmazóhoz jut el.

Hír
2014.10.20    
2014.10.16    
2014.10.20    
2014.09.25    
2014.08.01    
2014.07.30    
2014.06.19    
2014.10.20    
2014.03.05    
2014.02.04    
Termékkategória további hírei
Kulcsszavak:  bevonat  habarcs  fólia  kenhető  folyékony  vízszigetelés  vízzárás