proidea.hu online termékinformációs katalógus

Szerelt válaszfalak


Építés   Szerelt válaszfalak, álmennyezetek, álpadlók   Szerelt válaszfalak

Az épület belső tereinek elválasztására a teherhordó főfalakon kívül válaszfalak szolgálnak. A technológia fejlődésével a száraz szerelésű könnyűszerkezetes falak egyre nagyobb szerepet kaptak. Eleinte középületek irodáinak, munkaállomásainak lehatárolására használták. Mára ez az egyszerű technológia lakóépületek, irodaházak, középületek egyik közkedvelt építési eleme könnyű kiépíthetősége és változtathatósága miatt. Három alaptípust különböztetünk meg a vázas, panelos (vagy keretes) illetve a vegyes típust, a két előző típus keverékét. A vázas falszerkezetek vízszintes és függőleges tartó-, merevítő szerkezet borításával alakítandók ki helyszíni szereléssel. A tartóváz lehet fa, vagy acélprofil. A szerelt válaszfalba beépített szigetelés (például ásványgyapot) javítja annak hőszigetelő és hangszigetelő képességét. A leggyakoribb borítóanyag a gipszkarton lemez, de használható más építőlemez is. A paneles szerkezetek általában szint magasságú előregyártott elemekből állnak, melyek egymásmellé sorolásával alakul ki a válaszfal. A szerelt válaszfalak, paravánfalak lehetőséget nyújtanak az elektromos és más technológiai vezetékek elrejtésére is. A szerelt üvegfalak beengedik az épületbe a fényt. Hangszigetelési tulajdonságaik is igen kedvezőek.
Információ- és ajánlatkérés

Jelölje be a terméket, majd nyomja meg a megfelelő gombot. Kérése közvetlenül a gyártóhoz/forgalmazóhoz jut el.

Termék
DEKO FG üvegfal
DEKO FG Fire tűzgátló üvegfal
DEKO FG2 üvegfal
DEKO GV üvegfal
DEKO FG Silent üvegfal
Dexion csarnokirodák, csarnokon belüli térelválasztás
Dexion csarnokirodák, csarnokon belüli térelválasztás

A termelési folyamatok optimalizálása, racionalizálása, biztonsága és ellenőrzése a jövőben egyre nagyobb jelentőséget kap. Ezért a jövőbeni térkoncepcióknak különleges követelményeknek kell megfelelni: a koncentrált munkavégzés és ennek ellenére a termelési folyamattal való kapcsolattartás lehetősége jelenti ebben az összefüggésben a jó térkialakítást. A fali-, mennyezeti-, padlózati- és berendezési rendszerek a legmodernebb anyagokból készülnek, teljesen moduláris kialakítással – ez garantálja a változó tértervezést és a centiméter pontosságú beépítést, mindezt optimális térkihasználat mellett. A teljes Dexion belső térkialakítási elemek bármikor lebonthatók vagy átépíthetők. Ezért szükség esetén az irodaterek problémamentesen bővíthetők vagy elköltözés esetén akár az új helyszínre is átszállíthatók.

Optimal Office 80 belső válaszfal rendszer
Optimal Office 80 belső válaszfal rendszer

Az Optimal Office 80 belső válaszfal rendszer optimális az irodai munkablokkok és egyéb terek esztétikus leválasztására.A térelválasztó rendszert a magas mechanikai szilárdság,a rendkívül egyszerű gyártás és telepítés, valamint a legkülönb féle esztétikai és praktikussági igényeknek való megfelelés jellemzi. A falak építése nem jár bontási munkálatokkal,nincs por és törmelékdarabok. A későbbiek folyamán bármikor könnyedén áthelyezhetőek egy más elrendezés megvalósításához. Kettős üvegezésű megoldásának köszönhetően az üvegek közötti reluxa alkalmazására is van lehetőség. A paneles kitöltés pedig kielégíti az esetleges magasabb hangszigetelési követelményeket is (akár 53 dB). Az ajtók beépítése történhet esztétikus edzett üveges vagy falapos, illetve alumínium keretes kivitelben. Az Office 80 válaszfalakhoz könnyedén illeszthetőek az Optimal 50 Light és az Optimál 110 akusztikus mobilfal rendszerek is.

Információ- és ajánlatkérés

Jelölje be a terméket, majd nyomja meg a megfelelő gombot. Kérése közvetlenül a gyártóhoz/forgalmazóhoz jut el.

Hír
2017.01.09    
2016.04.04    
2016.03.18    
2013.12.06    
2013.06.04    
2013.05.22    
2012.07.16    
2012.01.30    
2010.05.12    
2009.03.30    
Termékkategória további hírei
Kulcsszavak:  válaszfal  könnyűszerkezet  üvegfal  szerelt